luksuzna lokacija

Penthouse kraj Zadra s grijanim bazenom 30 metara od mora kao ogledni primjer nekretnine kakvu stranci traže

njuskalo.hr
18.11.2023.
u 07:00

Stan se nalazi na drugom katu predivne zgrade i ima direktan ulaz iz dizala u stan i na krovnu terasu. Stan se sastoji od 3 spavaće sobe, 4 kupaonice, velikog dnevnog boravka, kuhinje, blagovaonice, praonice i hodnika

S obzirom na nikad više cijene nekretnina diljem zemlje te uz činjenicu da je svaki treći kupac stranac, ne čudi sve veća ponuda atraktivnih nekretnina na moru, koje su primarna meta kupcima iz inozemstva. Jedna takva, iznimno atraktivna nekretnina nedavno se pojavila na tržištu, a glavni adut joj je blizina mora i iznimno luksuzno uređenje. Riječ je o projektu vrhunske novogradnje u mjestu Kožino kraj Zadra svega 30 metara od mora!

Foto: njuskalo.hr

Projekt se sastoji od 2 zgrade koje se sastoje od 4 luksuzna stana raspoređena na 3 nadzemne etaže te podzemne etaže u kojoj su smještena parkirna mjesta i ostave. Sve staže su povezane dizalom.

Foto: njuskalo.hr

Zgrade su projektirane tako da stanarima osiguravaju maksimalnu privatnost i komfor, a lokacija pruža luksuz i blagodat  življenja tik uz more. 

Foto: njuskalo.hr

Penthaouse oznake  S4 koji se nalazi u zgradi A  nalazi se na drugom katu predivne zgrade i ima direktan ulaz iz dizala u stan i na krovnu terasu. 

Foto: njuskalo.hr

Stan se sastoji od 3 spavaće sobe,  4 kupaonice, velikog dnevnog boravka, kuhinje, blagovaonice, praonice i hodnika. Vanjski dio čini velika krovna  terasa na kojoj su grijani bazen i 180 m2 prostora za opuštanje i druženje. 

Foto: njuskalo.hr

Uz stan dolaze dva garažna parkirna mjesta i ostava. Iz stana i sa terase se pruža predivan neometan pogled na more i otoke. 
Lokacija je vrhunska - mir i tišina uz kristalno more i zelenilo borove šume. Cijena je pak prava sitnica - 1,8 milijuna eura.


 

Komentara 1

DU
Deleted user
14:28 19.11.2023.

Koji idiot je dao dozvolu za gradnju ove arhiteturne nakaze !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije