sjajna prilika

Ako tražite stan u Zagrebu, ova tri morate pogledati, najskuplji košta 115 tisuća eura

Njuškalo.hr
24.07.2024.
u 09:39

Za tu cijenu ne možete očekivati impresivnu kvadraturu, ali možete pronaći stanove s dobrim rasporedom i na dobrim lokacija u koje je možda potrebno malo uložiti, ali su, s obzirom na trenutno stanje na tržištu nekretnina u metropoli, ipak nešto povoljniji

Pronaći stan u Zagrebu do 150 tisuća eura pravi je izazov, a na njuškalu se, ako se potrudite mogu naći nekretnine koje zadovoljavaju taj kriterij. Za tu cijenu ne možete očekivati impresivnu kvadraturu, ali možete pronaći stanove s dobrim rasporedom i na dobrim lokacija u koje je možda potrebno malo uložiti, ali su, s obzirom na trenutno stanje na tržištu nekretnina u metropoli, ipak nešto povoljniji.

Špansko, 39 kvadrata, 111.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Špansko - odlična mikrolokacija sa svim dnevno potrebnim sadržajima u hodnoj zoni (javni prijevoz, osnovna škola, vrtić, tržnica, banka, pošta, trgovine, igralište, ...). Nekretnina se nalazi na predzadnjem, 4. katu zgrade (bez lifta) a tlocrtno se sastoji od: velike sobe 20,65 m2 (koju je vrlo jednostavno moguće pregraditi i dobiti odvojenu spavaću sobu), kuhinje 3,89 m2, blagovaonice 5,50 m2, kupaonice s wc-om 4,11 m2, predsoblja 2,70 m2 i zatvorene loggie. Stan je u izvornom, održavanom stanju, a trenutno je jednosobni no jednostavnom pregradnjom moguće je isti pretvoriti u 2-sobni (soba s prozorom). Otvoreni pogled na kvart i obližnje igralište.

Donji grad, 38 kvadrata, 108.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Prodaje se stan nedaleko Autobusnog i Glavnog kolodvora u Ulici Ljudevita Posavskog. Nalazi se u zgradi koja ima armiranobetonsku konstrukciju i zelenu naljepnicu, na zadnjem katu je, a iznad je deka i krov. Stan se sastoji od hodnika, dvije sobe - velika spavaća soba i manja soba, kuhinje, kupaonice s wc.. Grijanje etažno centralno plinsko. U stanu je nova PVC stolarija.
Zgrada je održavana. Na zgradi je nedavno promijenjen krov. Ove godine će se raditi i nova fasada. a u planu je i lift.
Stan ima dva spremišta - jedno u podrumu, a drugo na tavanu.

Travno, 29 kvadrata, 115.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Prodaje se prekrasan stančić od 29 m2 u odlično održavanoj zgradi u popularnom naselju Travno na 17 katu. Naselje je idealno za mlade zbog dostupnosti svih sadržaja od šklola, vrtića, trgovina, banaka te odlične prometne povezanosti s centrom grada. Stan se sastoji od: predsoblja, jedne sobe, kuhinje kupaonice te balkona s prekrasnim pogledom na cijeli Zagreb. Stan je kompletno uređen te trenutno služi u svrhu dnevnog najma s cijelogodišnjom popunjenošću. Vlasništvo je uredno.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije