prodaja nekretnina

Zvuči nemoguće, ali pronašli smo stanove u centru Zagreba ispod 150 tisuća eura

Njuškalo.hr
16.05.2024.
u 06:00

Pronaći stan u centru metropole čija je cijena u razumnim okvirima prilično je zahtjevno, ali nije nemoguće. Mi smo pronašli pet stanova u strogom centru čija cijena je ok i običnim smrtnicima

Ako vam je nedosanjani san kupiti stan u centru Zagreba, a budžet vam je skroma, svakako bacite oko na pet stanova koje smo pronašli na njuškalu. Svi su povoljniji od 150 tisuća eura i svi su u strogom centru grada. Neki su skromnije kvadrature, neke treba renovirati, ali uglavnom je riječ o stanovi koje vrijedi pogledati.

Draškovićeva, 45 kvadrata, 139.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Stan se sastoji od ulaznog hodnika, open space dnevnog boravka s blagavaonicom i kuhinjom, te spavaće sobe i kupaonice. Spavaća soba je trenutno odvojena od dnevnog boravka nenosivim zidom, a adpatacijom se može manji dio tog zida zamjeniti kliznom stijenom s ciljem dobivanja velikog open space prostora kao na slikama. Slike s namještajem su digitalne vizualizacije idejnog rješenja. Stan se za izraženu cijenu prodaje u trenutnom stanju. Stan se nalazi u strogom centru na 700 m, odnosno jednu stanicu od Trga bana Jelačića, a smješten je na mirnoj lokaciji na 2. katu višestambene dvorišne zgrade. Idealno kao investicija za dnevni ili mjesečni najam ili kao vlastita oaza mira. Zgrada je iz 1966., betonska konstrukcija, zelena naljepnica.

Primorska, 48 kvadrata, 145.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Trosobni stan nalazi se u višestambenoj uličnoj zgradi u centru Zagreba na mikrolokaciji između Britanskog trga i Trga Francuske Republike. Sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, kuhinje, dnevnog boravka + dvije sobe. Stan je orijentiran na 3 strane (Z, S, J). Ima ukupno 48 kvadrata. Stan je kompletno renoviran 2024., a zajedničko stubište također je nedavno renovirano. Plinsko etažno grijanje, PVC stolarija, zelena naljepnica, visina stopa 3m, dvije stanice od Trga bana Jelačića. Stan se može namjestiti na način da ima 1 ili 2 spavaće sobe. Idealno kao investicija za dnevni ili mjesečni najam ili kao vlastita oaza mira u centru grada.

Ljudevita Posavskog, 38 kvadrata, 110.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Prodaje se jednoiposobni stan u centru grada u Ulici Ljudevita Posavskog. Stan se nalazi na 5./5 katova bez lifta. Orijentacija stana je sjever-istok. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, dvije sobe, kuhinje, kupaonice/wc-a i dva spremišta (podrum i tavan). Grijanje etažno plinsko. U stanu je postavljena kompletno nova PVC stolarija. U planu je energetska obnova fasade i lifta. Zgrada armiranobetonska, u potresu bez oštećenja, zelena naljepnica. Stan zbog lokacije posjeduje ogromni potencijal za investiciju. Vlasništvo uredno, etažirano, rješenje o izvedenom stanju.

Centar, 26 kvadrata, 80.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Prodaje se simpatična garsonijera u centru Zagreba, površine 26m2.  Stan se nalazi u suterenu, a sastoji se od hodnika, kupaonice, dnevnog boravka/spavaće sobe i kuhinje. Pripada mu i vlastito spremište od 4m2. Nalazi se na izvrsnoj lokaciji i u blizini je svih potrebnih sadržaja. Do trga bana Josipa Jelačića udaljen je 7 minuta hoda.

Draškovićeva, 33 kvadrata, 124.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Prodaje se stan 33,40 m2 u Draškovićevoj ulici.  Sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, kuhinje s blagovaonicom te odvojenom sobom koja može biti odvojena spavaća soba. Stan je adaptiran 2022. godine tako da je stavljena nova PVC stolarija, te su obojane prostorije. Postavljen je novi električni bojler, novi hladnjak te nova perilica rublja. Grijanje je na fasadnu plinsku peć. Visina stropa u dnevnom boravku je 3,10 m, a u kuhinji 3 m što daje osjećaj ugode i prostranosti. Nalazi se na 2. katu u zgradi građenoj 1923. godini koja ima zelenu naljepnicu. U dvorištu zgrade se uređuju parkirna mjesta koja će se moći kupiti ili iznajmiti.


 


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije