idealna destinacija

Najljepša kuća na Pagu okružena maslinama starim 800 godina ima ogroman bazen s pogledom na more

Foto: njuskalo
1/14
08.09.2023.
u 13:17

Kuća je u potpunosti i velikim umijećem lokalnih graditelja, izgrađena od autohtonog klesanog kamena. Opremljena je drvenom stolarijom sa škurama

Ako tragate za vlastitim komadićem raja na Jadarnu, ili pak samo volite luksuzne nekretnine, ova vila na Pagu oduševit će vas na prvu. Trenuto je na njuškalu u ponudi agencije koja ju prodaje za 1,8 milijuna eura.

Foto: njuskalo

Ova raskošna vila građena je autohtonom mediteranskom stilu, na zemljištu površine 2272 m2 na kojem rastu velebna stabla maslina starija i od 800 godina.

Foto: njuskalo

Stambena povrđina ove vile iznosi 1891 m2, a prostire se na prizemlje i kat. U prizemlju se nalaze natkriveni trijem, ulazni prostor s garderobom, hodnik, dnevni boravak s blagovaonicom i izlazom na prostranu natkrivenu terasu i okućnicu s bazenom i sunčalištem, kuhinja, izba, kupaonica kao i prostorija za pranje i glačanje.

Foto: njuskalo

Na katu, na koji se uspinje unutrašnjim stepeništem, nalaze se: hodnik, 4 spavaće sobe, 2 kupaonice te 2 balkona.
Iz svih prostorija u kući, pruža se zanosan pogled na more koje se nalazi na udaljenosti od svega 500 m.

Foto: njuskalo

Glavna zvijezda ovog velebnog imanja svakao je veliki bazen (15x5 m) s popločenim sunčalištem, te parkiralište za više automobila.

Foto: njuskalo

Kuća je u potpunosti i velikim umijećem lokalnih graditelja, izgrađena od autohtonog klesanog kamena. Opremljena je drvenom stolarijom sa škurama.

Foto: njuskalo

Uređen mediteranski vrt na cijelom prostoru je pod navodnjavanjem. Vilu ograđuju originalni suhozidi, na nekim mjestima široki 3 metra. Izuzetno mirna lokacija.

Ključne riječi

Komentara 1

DE
Dexvojno
15:16 08.09.2023.

Nije istina da su lokalni radnici radili nego mi sa otoka Brača i nikad nam nije plačeno u cjelosti Lp

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije