top pet nekretnina

Ovo su neke od najluksuznijih kuća u Zagrebu, koja vam se najviše sviđa?

Njuškalo.hr
30.04.2024.
u 06:00

Atraktivne lokacije, raskošan interijer, veliki bazeni samo su neki od detalja kojima ove kuće osvajaju. Jedini nedostatak im je, za obične smrtnike, visoka cijena. Na listi se našao i jedan stan na top lokaciji

Lukusuzne nekretnine u Zagrebu roba su koja ima kupce. Prije svega se to odnosi na stanove u novogradnji u centru te na kuće na ekskluzivnim lokacijama. Na njuškalu smo pronašli pet najaatraktivnijih nekretnina za one s najdubljim džepom.

Tuškanac, vila s bazenom, 548 kvadrata, 2.800.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Prodaje se vrhunski opremljena vila na vrhu Tuškanca, u mirnom i zelenom okruženju, 10 minuta autom do centra grada.
Vila se sastoji od: ulaznog hodnika, prostranog dnevnog boravka, blagavaonice i kuhinje s izlazom na terasu, 5 spavaćih soba, 3 kupaonice, 2 toaleta za goste, gyma, zatvorenog bazena s izlazom u vrt (100 m2). Ispred vile nalaze se 3 natkrivena parkirna mjesta i 1 vanjsko nenatkriveno mjesto.

Zrinjevac, 208 kvadrata, 894.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Prodaje se ekskluzivan građanski stan od 208 m2 na top lokaciji (Zrinjevac) sa pogledom na park i dvije ulice. Stan se sastoji od prostranog hodnika,7 velikih prostorija,kuhinje,2 kupaone ,odvojenog wc-a i ostave. Zgrada je bez oštečenja u potresu (zelena naljepnica) te ima novi lift, novi krov i zajednički tavan od 350 m2. Stan je pogodan za život kao i za uredski prostor.vila s prostranim bazenom prostire se na površini od 425,32 m2 te se smjestila na impresivnoj parceli od čak 4.200 četvornih metara.

Pantovčak, 425 kvadrata, 2.400.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Vila je izgrađena 2000. godine, ima četiri razine koje se stepenasto spuštaju prema zapadu, svaka s izlazom u vrt i pogledom na obližnji park i šumu. U prizemlju (79,91 m2) se nalazi ulazni dio, spavaća soba, garderoba, kupaonica, mala natkrivena terasa (loggia) od 2,7 m2 te prostrana garaža za dva automobila (33,55 m2). Prvi kat (150,80 m2) obuhvaća kuhinju, ostavu, dnevni boravak i blagovaonicu s izlazom na prostranu natkrivenu terasu od 18,7 m2, također i smočnicu, toalet, garderobu te prostoriju za rublje. Na drugom katu (96,21 m2) nalaze se tri spavaće sobe, svaka s izlazom na terase okrenute prema zapadu, dvije kupaonice te dodatna terasa (loggia) od 4,4 m2 i terasa od 9,93 m2. Treći kat (98,40 m2) ima bazen (23,82 m2), saunu, kupaonicu, prostor za rekreaciju, garderobe te veliku terasu od 40 m2. Ova očaravajuća lokacija nudi spektakularan pogled na prirodu. Interijer vile je potpuno obnovljen 2010. godine, a fasada je osvježena 2020. godine. Vila dolazi s velikim parkiralištem za tri automobila te garažom za dva automobila. Dodatnu vrijednost pruža grijana prilazna cesta koja pripada isključivo vlasniku.

Donje Prekrižnje, 350 kvadrata, 1.400.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Prodaje se vila na jednoj od najatraktivnijih gradskih lokacija. Vila (3 zasebne etaže) s bazenom te prekrasnom i održavanom okućnicom južno-zapadne orijentacije koja pruža prekrasan panoramski pogled na zelenilo i okoliš. Vila je kvalitetno uređena i opremljena (visoki stropovi sa puno staklenih stijena, podno grijanje, alu stolarija sa izo staklom, video nadzor). Okućnica sadrži vrtnu sjenicu, dječje igralište te postoje priključci za vodu i struju. Bazen je popločen originalnim bračkim kamenom. Villa se prostire na zasebne 3 etaže od kojih čine: prizemlje: ulazni hodnika, 2 sobe,garderobe, kupaone s wc-om i velike terase s izlazom u vrt.

 

Šalata, 231 kvadrat, 1.600.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Na atraktivnoj lokaciji u Zagrebu, na Šalati, smještena je novoizgrađena moderna obiteljska vila neto unutarnje površine 214,18 m2 sa tri vanjske terase podne površine 68,68 m2 na čestici ukupne površine 249 m2. Kuća se nalazi u blizini javnog prijevoza i svih potrebnih sadržaja za ugodan život, a sastoji se od prizemlja i tri kata, ukupno 4 etaže, između kojih je omogućena komunikacija putem stubišta i lifta. Zadnja etaža je primarno prostor kojim se pristupa na krovnu terasu s vanjskom kuhinjom i s prekrasnim panoramskim pogledom na cijeli Zagreb! Na ostalim etažama smještene su 3 sobe, od kojih su dvije s walk-in ormarima i kupaonama i izlazima na terasu. Master spavaća soba zajedno s kupaonicom, walk-in ormarom i terasom zauzima cijelu etažu kuće. Prizemlje i prvi kat kuće, uz navedene sobe, sadrže i dva dnevna boravka s kuhinjama i blagovaonicama (open space). Kuća posjeduje i odvojenu prostoriju za vešeraj te zasebnu prostoriju za tehniku (dizalica topline, video nadzor,...). Dvorište sadrži natkrivene parkinge za automobile, te mirni kutak sa zelenilom.


Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije