povoljnije nekretnine

Stan na Borongaju prodaje se za manje od 95 tisuća eura, znate li u čemu je caka?

Njuškalo.hr
18.07.2024.
u 06:00

Svi ovi stanovi na dobrim su lokacijama i u sve je potrebno uložiti nešto novca za adaptaciju, ali svi imaju potencijala i korektnu cijenu

Pronaći stan za manje od 150 tisuća eura u Zagrebu nije lak zadatak, a mi smo si ga još malo otežali, spustili smo letvicu na 140 tisuća eura, i na njuškalu pronašli pet stanova koje se isplati pogledati.

Siget, 53 kvadrata, 119.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Prodaje se dvosobni stan površine 53 kvadrata, kompletno namješten, s balkonom. Funkcionalan raspored, mali hodnik, prostrana spavaća soba i dnevna soba. Grijanje na toplanu. Režije minimalne. Mirna lokacija, orijentacija na jug. Zgrada je upravo energetski obnovljena s novom fasadom i toplinskom izolacijom. U stanu su ugrađena zasebna brojila potrošnje grijanja, električne energije i vode koja omogućuju očitanja stvarne potrošnje te plaćanje navedene prema ostvarenom utrošku. Blizina svih potrebnih sadržaja za život i sve gradske infrastrukture.

Trešnjevka, 58 kvadrata, 139.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Trosoban stan s balkonom kojem pripada podrumsko spremište površine 17,77 m2. Nalazi se na 2. katu zgrade. Stan se sastoji od 3 sobe, kuhinje s blagovaonom i ostavom, kupaone s wc-om, ulaznog hodnika sa ugradbenim ormarima i balkona s prekrasnim pogledom na istok. Etažno plinsko grijanje. Klima-uređaj u dnevnom boravku. Iznad stana nalaze se zajednički tavan i kosi krov zgrade, oba obnovljena 2012. g. i u dobrom stanju.

Dugave, 30 kvadrata, 109.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Prodaje se stan na vrlo atraktivnoj lokaciji u Dugavama, gdje nema gužvi automobila pošto promet uglavnom čine stanari ulice.
Nalazi se na prvom katu stambene zgrade, odličnog rasporeda, sjeverne orijentacije, grijanje na toplanu, klima, jako male režije. Instalacije vode promijenjene ,parket, pp vrata , pvc stolarija.

Gajnice, 34 kvadrata, 110.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Prodaje se jednosoban stan na 3. katu od 4 kata zgrade bez lifta, izgrađene 1977. godine. Sastoji se od dnevnog boravka koji je pregrađen na dnevni i spavaći dio, kuhine s blagovaonom, ulaznog hodnika, kupaonice, balkona i ostave. Stanu pripada spremište u podrumu zgrade. Prodaje se namješten - s aparatima. Grijanje: nordijski radijatori i bojler na struju, instalacije u zgradi su postavljene za centralno etažno plinsko grijanje.

Borongaj, 45 kvadrata, 94.500 eura

Foto: Njuškalo.hr

Prodaje se dvosoban stan površine 45m2. Stan se sastoji od hodnika, dvije sobe, kuhinje sa blagavaonicom i kupaonice.
Stan se nalazi u mirnom dijelu grada, sa dostupnim svim sadržajima poput škole, fakulteta, dućana.

Komentara 2

PE
pebe
20:58 18.07.2024.

Nije to stan, to je obicna rupa!!

FA
Fake
09:43 18.07.2024.

U čemu je caka? Ovo se čekalo danima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije