raj na zemlji

Ekskluzivna vila s pet zvjedica skriva se na Krku i ima jedan od najljepših bazena

Foto: Njuškalo.hr
1/15
10.07.2024.
u 06:33

U prizemlju se nalaze tri spavaće sobe i dvije kupaonice, na međuetaži se nalazi wellness. Wellness se sastoji od saune, jacuzzija sa galerijom za uživanje, toaleta i prostora za tuširanje

Nedavno je na njuškalu osvanuo oglas za prodaju atraktivne nekretnine na otoku Krku koja nam je zagolicala maštu pa smo je odlučili malo pomnije istražiti. Evo o čemu je riječ: Agencija Dogma nekretnine prodaje prekrasnu vilu koja se prostire na parceli od 1150 m² i sastoji se od prizemlja, međuetaže i kata.

Foto: Njuškalo.hr

U prizemlju se nalaze tri spavaće sobe i dvije kupaonice, na međuetaži se nalazi wellness. Wellness se sastoji od saune, jacuzzija sa galerijom za uživanje, toaleta i prostora za tuširanje. Iz wellnessa se može izaći na okućnicu na kojoj se nalazi prostrani bazen i sunčalište. Na katu kuće se nalazi kuhinja sa blagovaonicom te dnevni boravak. Ukupna površina kuće je 163 kvadrata, a prodaje se po cijeni od 1.250.000 eura.

Foto: Njuškalo.hr

Oprema: PVC i ALU stolarija sa roletama, vrlo kvalitetna keramika, priključak za punjenje električnih automobila, predviđene instalacije za solarno grijanje na krovu.

Foto: Njuškalo.hr

Bazen veličine 42 m² sa dva ležaja sa ugrađenim instalacijama za hidromasažu i slap.
Kuća ima i konobu površine 37m2 koja ima postavljene instalacije vode i struje te odvodnju, te spremište od 70m2 uz bazensku stanicu. Ravan krov je uređen te se može koristiti kao sunčalište sa kojeg se pruža predivan pogled na Kvarnerski zaljev.

Foto: Njuškalo.hr

Okućnica je kultivirana autohtonim biljem, djelom je maslinik i parkiralište. Vila je kategorizirana sa 5* i odlično je popunjena te novi vlasnik može preuzeti već uhodani posao.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije