Luksuzno zdanje

Raskošni stan u Trogiru s terasom na kojoj je u planu vanjska kuhinja s pogledom za koji se umire

Foto: Njuškalo.hr
1/8
26.08.2024.
u 14:31

Stan se sastoji od velikog dnevnog boravka na koji se nastavljaju blagovaonica i kuhinja, 3 spavaće sobe, 2 kupaonice i zasebnog wc-a. Stan ima prostranu terasu s pogledom na novi Čiovski most,staru jezgru grada Trogira i Split

Ako vam se svidio stan našeg nogometnog reprezentativca Joška Gvardiola koji smo ekskluzivno prvi objavili, mogao bi vas oduševiti i ovaj stan u Trogiru vrlo slične estetike. Penthouse u ekskluzivnoj novogradnji s privatnom krovnom terasom proteže se na ukupno 160 m² neto površine, a prodaje se za 600 tisuća eura.

Foto: Njuškalo.hr

Stan se sastoji od  velikog dnevnog boravka na koji se nastavljaju blagovaonica i kuhinja, 3 spavaće sobe, 2 kupaonice i zasebnog wc-a. Stan ima prostranu terasu s pogledom na novi Čiovski most,staru jezgru grada Trogira i Split.

Foto: Njuškalo.hr

Također ima privatnu krovnu terasu na kojoj je planiran sadržaj (vanjska kuhinja,jacuzzi,tuš,lounge...). U cijeni stana su dva vanjska parkirna mjesta i jedno garažno. Stan se prodaje s izrađenim projektom interijera koji je moguće mijenjati po želji kupca. Namještaj nije u cijeni stana, ali je moguće opremanje uz doplatu.

Foto: Njuškalo.hr

Komentara 1

XM
Xman
04:16 27.08.2024.

za te novce kupim vilu sa bazzenom na Karibima i ljeto 12 mjeseci ,cijene su prevelike na jadranu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije