Luksuzno zdanje

Vila u centru Opatije ima najljepši pogled na cijelom Kvarneru

Njuškalo.hr
08.07.2024.
u 11:48

Preko prvog i drugog kata se proteže centralni luksuzni stan. Na prvom katu stana nalazi se prostrani dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonom, velika terasa, dvije spavaće sobe, svaka sa svojom terasom, wc, kupaonica, spremište ,a na drugom katu su još 2 spavaće sobe, kupaonica i jacuzzi, te velika terasa

Ova zaista jedinstvena i luksuzna vila nalazi se u Opatiji, a satoji se od suterena, prizemlja i dva kata. Suteren uključuje garažu za 2 auta (ispred garaže natkriven parking za još 4 auta), konobu s kuhinjom i kaminom, kupaonicu, sobu za odmor, prostoriju za pranje i sušenje rublja, prostoriju s postrojenjem za grijanje (dizalica topline).

Foto: Njuškalo.hr

Prizemlje je rezervirano za 2 stana s odvojenim ulazima, svaki sa svojom okućnicom, terasom i roštiljem. Ispred se nalazi bazen i veliko sunčalište površine 60 kvadrata.

Foto: Njuškalo.hr

Preko prvog i drugog kata se proteže centralni luksuzni stan. Na prvom katu stana nalazi se prostrani dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonom, velika terasa, dvije spavaće sobe, svaka sa svojom terasom, wc, kupaonica, spremište ,a na drugom katu su još 2 spavaće sobe, kupaonica i jacuzzi, te velika terasa, a sve povezano unutarnjim stepenicama s prostorom u suterenu gdje se nalazi konoba, garaža i ostali sadržaji.

Foto: Njuškalo.hr

Kuća je izgrađena prije 5 godina, super moderan projekt, vrhunski materijali i oprema (termo fasada -silikonska, aluminijska vanjska stolarija renomiranog Njemačkog prozvođača SCHUCO, aluminijske rolete na daljinsko upravljanje, vrhunska unutarnja stolarija, vrhunska keramika i oprema za sanitarije ,LED rasvjeta, grijanje i hlađenje dizalicom topline poznate marke DAIKIN,svaka prostorija ima svoj termostat za reguliranje temperature).

Foto: Njuškalo.hr

Okućnica pomno i do u detalje uređena, ozelenjena i održavana. Lokacijavrhunska, u centru, a ipak savršeno mirna. Svi sadržaji nadohvat ruke.  Ukupna površina kuće je 550 kvadrata, a prodaje se za 3.990.000 eura.

Komentara 1

JD
Jack.Daniels
14:57 08.07.2024.

Marjanoviću slabo ide pa mora platit reklamu ? 😂😂🤣🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije