u mediteranskom vrtu

Kamena kuća deset metara od mora najljepši je prizor koji ćete danas vidjeti

Foto: Njuškalo.hr
1/9
09.07.2024.
u 11:03

Ova prekrasna kamena kuća nalazi se na ekskluzivnoj lokaciji, na otoku Unije, prvi red do mora, okružena je uređenim i održavanim mediteranskim vrtom, a pogled koji puca iz kuće teško je opisati riječima - zato su tu - slike

Kamene kuće na obali imaju poseban šarm, odišu nekim prošlim vremenima, a posebno atraktivne su kuće tik uz more, na otocima, s uređenim mediterasskim vrtom. Jedna takva ljepotica, koja asocira na Provansu, prodaje se na njuškalu. Ova prekrasna kamena kuća nalazi se na ekskluzivnoj lokaciji, na otoku Unije, prvi red do mora. Nalazi se na samo 10 metara udaljenosti od mora.

Foto: Njuškalo.hr

Kuća se sastoji od tri etaže: prizemlje, polukat, prvi kat i drugi kat (nekad tavan). Ispred kuće se nalaze dvije prekrasne velika terase i dvorište sa pogledom na more.

Foto: Njuškalo.hr

Nekretnina je registrirana kao poslovni prostor te djeluje kao pansion s 10 osoba i 6 kupaonica te može ugostiti do 20 osoba. Kuća je uređena u mediteranskom stilu te je održavana.

Foto: Njuškalo.hr

Ukupna površina kuće je 368 kvadrata, na okućnici od 500 kvadrata, a prodaje s epo cijeni od 1.100.000 eura.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije