moderno i sa stilom

Super uređen stan, s velikom dnevnom zonom koja zrači dobrom atmosferom

IKEA
20.03.2024.
u 06:00

Da bi to open space prostor funkcionirao potrebno je prostor organizirati u zone i na neki način ga razgraničiti pazeći pritom da prostor ne djeluje prenatrpano...

Danas su gotovo pa standard stanovi manje kvadrature u kojima je prostor maksimalno iskorišten i upravo stoga dnevna zona najčešće objedinjuje dnevni boravak, blagovaonicu i kuhinju. Da bi to dobro funkcioniralo ipak je potrebno prostor organizirati u zone i na neki način ga razgraničiti pazeći pritom da prostor ne djeluje prenatrpano...

Foto: IKEA

Trosoban stan koji uključuje roditeljsku sobu, dječju sobu i raskošnu dnevnu zonu s potpisom Ikee dokaz je da se dom može urediti jako ukusno i moderno bez pretjeranog ulaganja.

Foto: IKEA

Važno je znati kombinirati boje, materijale i teksture te odabrati prave detalje. Kuhinja s otvorenim policama odličan je primjer.

Foto: IKEA

Ako ste s prostorom u sličnoj situaciji vodite računa o dovoljnom prostoru za skladištenje, zanimljivim komadima namještaja koji su multifunkcionalni te detaljima koji će stvoriti ugodnu i toplu atmosferu.

Foto: IKEA

Isto pravilo vrijedi i za kupaonicu. Ako je kupaonica manje kvadrature birajte svijetlije tonove, a namještaj i detalje smanjite na minimum kako ne biste zagušili prostor.

Foto: IKEA

Ulazni prostor iskoristite za dodatni prostor za pohranu i mislite na zidove - riječ je o velikim površinama koje se mogu vrlo kvalitetno iskoristiti!

Foto: IKEA

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije