istražili smo

Kupiti vilu s bazenom na obali može biti jeftinije nego stan u Zagrebu, evo pet primjera

Njuškalo.hr
11.07.2024.
u 06:00

Vile koje smo izdvojili su nove, a moguće je naći još puno povoljnije kuće u koje je potrebno uložiti kako bi ponovno zasjale punim sjajem

Imati kuću s bazenom na moru mnogima je životni san, ali s obzirom na cijene rijetkima je taj san ostvariv. Ali, ako se potrudite i dobro istražite njuškalo, moguće je naći top vile na top lokacijama po cijenama koje su niže od stanova u Zagrebu ili Splitu. Mi smo pronašli pet odličnih vila, na različitim lokacijama diljem obale, a odlična stvar je ta da ni jedna od ovih kuća ne premašuje cijenu od 800 tisuća eura.

Novigrad, 180 kvadrata, 690.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Prekrasna vila s bazenom na lijepoj i mirnoj lokaciji, manje od 10 minuta vožnje do mora i plaža! Vila površine 180 m2 smještena je na zemljištu površine 538 m2, ima ukupno 4 spavaće sobe i 4 kupaonice. U prizemlju se nalazi open space dnevni boravak sa kuhinjom i blagovaonicom, dvije spavaće sobe s vlastitim kupaonicama u jednoj od kojih se nalazi Jakuzzi, WC. Na katu se nalazi treća spavaća soba s vlastitom kupaonicom, garderobom i izlazom na terasu sa lijepim pogledom na okolno zelenilo. Pored vile se nalazi i pomoćna kuća koja sadrži lijepo uređenu kuhinju s blagovaonicom, spavaću sobu i kupaonicu, te se može koristiti kao konoba za lijepa druženja ili kao kuća za goste. Vila ima solarno grijanje sa električnom pumpom za grijanje potrošne vode, centralno grijanje na drva preko kamina, a svaka soba i dnevni boravak, kao i apartman za goste imaju i svoju klima jedinicu. Unutar okućnice se nalazi bazen sa sunčalištem, rustikalna natkrivena ljetna kuhinja s roštiljem, te dječje igralište. Ovdje su i 3 parkirna mjesta.

Otok Pag, 240 kvadrata, 790.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Nova vila s pet spavaćih soba, četiri kupaonice, dnevnim boravkom s kuhinjom i blagovanom, vanjskim "infinity" bazenom, natkrivenom prostorom za vanjsku kuhinju i spremištem. Građena je visoko kvalitetnim materijalima i vrhunskom opremom (unutarnja vrata sa skrivenim okovima, rehau prozori i vrata, video nadzor ...). Okoliš je uređen u potpunosti stablima, biljkama i travom. Navodnjavanje je automatsko. Od mora udaljena je cca 120 m i nalazi se zadnja u slijepoj ulici, na blago povišenom dijelu s kojeg se pruža pogled na more bez ikakvih vizualnih prepreka. Fasada vile je izrađena od energetski učinkovitih materijala tako da ju je po zimi lako zagrijati, dok ju je po ljeti vrlo lako rashladiti. Od centra Novalje, Stara Novalja udaljena je nekoliko kilometara.

Marčana, 260 kvadrata, 790.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Prodaje se vila s bazenom ukupne stambene površine 260 m2, s bazenom površine 45 m2, smještena na idealnoj lokaciji u mirnom naselju udaljenom samo 12 km od mora i prekrasnih plaža. Kuća se već nekoliko godina iznajmljuje, te se prodaje potpuno namještena, sa svom opremom koja budućem kupcu omogućuje nastavak iznajmljivanja. Također, ugrađen je sistem solarnih panela radi minimiziranja troškova grijanja i hlađenja.

Novalja, 162 kvadrata, 650.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Prodaje se luksuzna vila površine 162 m2 s bazenom i prekrasnim pogledom na more u Jakišnici na Pagu. Okružuje ju uređena okućnica 481 m2 i stare Lunjske masline. Infinity bazen s morskom vodom površine 37 m2, vanjski tuš. Tri spavaće sobe s kupaonicama. Ljetna kuhinja, praonica za veš… Vrhunska oprema, klimatizacija. Garaža i više parkirnim mjesta. Mirna lokacija.
Do plaže cca 400 metara.

Omišalj, 190 kvadrata, 680.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Otok Krk, Omišalj, moderna dvojna vila površine 190 m2 sastoji se od prizemlja i kata. U prizemlju se nalazi dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom, WC, prostor koji služi kao praonica, a tu se nalazi i izlaz na terasu i okućnicu gdje su bazen i sunčalište. Na prvom katu nalaze se četiri spavaće sobe od kojih svaka ima i svoju vlastitu kupaonicu, tri spavaće sobe imaju i izlaze na balkone. Nekretnini pripadaju i dva parkirna mjesta na okućnici.

Komentara 1

PA
pan-am
08:55 11.07.2024.

Krava se otelila u Glini .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije