vila uz more

Kuća u Ninu mjesto je na koje bismo se za vrijeme ovog vala vrućine voljeli teleportirati

Foto: Njuškalo.hr
1/10
12.07.2024.
u 06:45

Prizemlje nudi prostrani dnevni boravak, potpuno opremljenu kuhinju, modernu saunu, kupaonu te vanjski WC za olakšano korištenje bazena. Prvi kat ima tri elegantno uređene spavaće sobe, svaka s privatnom kupaonicom, pružajući udobnost svakom gostu

Ljeto je vrijeme kad svi mi koji nemamo vikendicu na moru, tragamo za smještajem na obali, a među brojnim kućama za najam, primjetan je trend sve većeg broja vila koje su  - na prodaju. Tome svakako u prilog ide činjenica da su cijene nikad više i zapravo mnogi misle da je sad idealan trenutak za prodaju.

Foto: Njuškalo.hr

Ova kuća u Ninu zapravo je oaza luksuza i elegancije - vila s bazenom u Ninu, izgrađena 2023. godine, predstavlja spoj modernog dizajna i prvoklasnih sadržaja. Smještena u mirnom okruženju, ova vila pruža jedinstveni doživljaj privatnosti i spokoja s prostranim dvorištem od 500 m2 i prelijepim bazenom.

Foto: Njuškalo.hr

Prizemlje nudi prostrani dnevni boravak, potpuno opremljenu kuhinju, modernu saunu, kupaonu te vanjski WC za olakšano korištenje bazena. Prvi kat ima tri elegantno uređene spavaće sobe, svaka s privatnom kupaonicom, pružajući udobnost svakom gostu.

Foto: Njuškalo.hr

Vila je izgrađena s vrhunskim materijalima i pažljivim dizajnom, stvarajući harmoniju između unikatnosti i funkcionalnosti. Vila se nalazi ublizini mora, a opet u mirnom kraju te nije okružena drugim objektima što je idealno za turistički najam.

Foto: Njuškalo.hr

Ova vila je odlična već investicija u sadašnjost i budućnost. Idealna je za turistički najam zbog izolacije i luksuznih sadržaja. Površina kuće je 113 kvadrata, a prodaje se za 650 tisuća eura.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije