savršena lokacija

Ova kuća je na jednom od najljepših položaja u cijeloj Hrvatskoj, doslovno raj na zemlji

Eurovilla
23.04.2024.
u 12:11

Prostirući se na 297 kvadratnih metara i tri etaže, ova kuća poziva na istraživanje svakog kutka. Raspored prostorija praktično je osmišljen, pri čemu se stvara harmoničan sklad funkcionalnosti i estetike

Asocijacija na odmor od svakodnevnog životnog tempa za mnoge je odlazak na mjesto gdje se čini kao da vrijeme sporije teče, mjesto koje zove na opuštanje i mir. Buka se mijenja zvukovima prirode, a život postaje jednostavniji, harmoničniji… Takvu adresu pronašli smo na Šipanu, jednom od Elafitskih otoka, gdje je na prodaju nevjerojatan dragulj među nekretninama. Šipanska ljepotica, kamena kuća smještena u prvom redu do mora, očarava šarmom tradicije u kombinaciji s modernim, suvremenim detaljima.

Foto: Eurovilla

Prostirući se na 297 kvadratnih metara i tri etaže, ova kuća poziva na istraživanje svakog kutka. Raspored prostorija praktično je osmišljen, pri čemu se stvara harmoničan sklad funkcionalnosti i estetike. Stubište vodi na prvi kat, gdje su smještene spavaća soba, kupaonica, dnevni boravak, blagovaonica i kuhinja. Izlaz na vrt s predivnom pergolom dodatno proširuje prostor za uživanje i relaksaciju, dok dodatne prostorije nude praktično rješenje za organizaciju i pohranu. S terase, iz dnevnog boravka, blagovaonice i spavaće sobe, otkriva se neopisiva ljepota krajolika: pogled 'puca' na morski horizont i plavetnilo koje ostavlja bez daha. Potkrovlje kamene kuće donosi intimnost pa dvije prostrane spavaće sobe s pripadajućim kupaonicama pružaju kutak za odmor i opuštanje.

Foto: Eurovilla

Jedinstvena kuća na Šipanu nalazi se u portfelju Euroville, agencije za nekretnine prisutne po cijeloj Hrvatskoj, koja odnedavno djeluje i na dubrovačkom području. Dubrovnik je jedan u nizu gradova u kojima je Eurovilla prisutna kao posrednik u prodaji i najmi nekretnina. Sve je 2002. krenulo sa Zagrebom, gdje su se posvetili (i najviše uspjeha polučili) području ekskluzivnih i rezidencijalnih nekretnina, a nastavilo se s Dalmacijom, Istrom i Kvarnerom, Slavonijom… Širenjem tržišta Eurovilla je izašla u susret klijentima i njihovoj potražnji za nekretninama na obali.

Foto: Eurovilla

Upravo su klijenti oduvijek u središtu svega što rade, tako je od samih početaka i to je standard od kojeg Eurovilla ne odstupa u protekla dva desetljeća. Sve rade s jednim ciljem: spojiti ljude koji traže savršen dom s nekretninom po njihovoj mjeri.

Foto: Eurovilla

– Kao aktivni i vodeći sudionik na tržištu nekretnina, osluškujemo tržište i pratimo trendove. Upravo zato smo proširili poslovanje na cijelu Hrvatsku te radimo iskorak i prema stranim kupcima. Kontinuirano pratimo svjetske trendove te mogu najaviti niz noviteta u budućnosti - rekla je Dina Serdarušić, COO u Eurovilli.

Foto: Eurovilla

Dubrovnik i njegova okolica bili su logičan sljedeći korak pa se jedna od nekretnina nalazi na površinom najvećem otoku Elafita, ujedno i najudaljenijem od grada pod Srđem – Šipanu. Otok bogat poviješću i prekrasnim pejzažima pruža jedinstven doživljaj mira i izolacije, pravi predah od užurbane gradske vreve. Kamena kuća iz Eurovillinog portfelja predstavlja savršenu oazu za opuštanje. Prodaje se za 900 tisuća eura, a sa svojim idiličnim okruženjem, ugodnim interijerom i nevjerojatnim pogledom, besprijekoran je ambijent za bijeg od svakodnevice i uživanje u mirnoj atmosferi mediteranskog života.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije