luksuzna nekretnina

Kilometar od Ilice skriva se ova kuća s bazenom i bez susjeda na vidiku

Njuškalo.hr
02.09.2024.
u 13:40

Ova kuća nalazi se na osunčanoj parceli koja se blago spušta prema zapadu, pružajući vam prekrasan pogled i privatnost. Poseban bonus ove kuće je veliki bazen s uređenim sunčalištem koji je, ne samo odlično osvježenje tijekom ljetnih mjeseci, nego i omiljeno mjesto okupljanja tijekom cijele godine

Podsljemenska zona u Zagrebu skriva prave bisere kad govorimo oobiteljskim kućama jer, za razliku od brojnih drugih kvartova, nudi velike okućnice i privatnost. Sve to zadovoljava i ova prostrana kuća s bazenom, smještena u mirnoj ulici samo 1 km od prometne Ilice! Ova nekretnina nudi savršenu kombinaciju udobnosti, stila i funkcionalnosti, idealna za obitelji koje traže mir, ali i blizinu gradskih sadržaja.

Foto: Njuškalo.hr

Ukupna površina kuće i garaže iznosi 407,60 m2, uz dodatak prekrasnog bazena koji je omiljeni kutak za opuštanje. Kuća se sastoji od podruma, prizemlja i kata, pružajući dovoljno prostora za sve potrebe. Uređene stepenice vode do ulaza, a okoliš je pažljivo oblikovan u elegantnu popločenu terasu.

Foto: Njuškalo.hr

Garaža je zasebna praktična zgrada s tri garažna parkirna mjesta i smještena je u prednjem dijelu parcele, omogućujući lako parkiranje i pristup. Nekretnina je izgrađena od armiranog betona te nije imala oštećanja u potresu.

Foto: Njuškalo.hr

Ova kuća nalazi se na osunčanoj parceli koja se blago spušta prema zapadu, pružajući vam prekrasan pogled i privatnost. Poseban bonus ove kuće je veliki bazen s uređenim sunčalištem koji je, ne samo odlično osvježenje tijekom ljetnih mjeseci, nego i omiljeno mjesto okupljanja tijekom cijele godine, uz roštilj ili pak proslave rođendana, godišnjica ili pak samo za druženje s dragim ljudima.

Foto: Njuškalo.hr

Ograđena parcela s asfaltiranom pristupnom prometnicom osigurava jednostavan pristup i komfor. Kuća je trenutno na prodaju, cijena je na upit.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije