u centru grada

Zagrebački stan najbolji je dokaz da je najvažniji dobar raspored. Pogledajte što je sve stalo u 38 kvadrata

Foto: Njuškalo.hr
1/10
27.08.2024.
u 06:00

Stan se nalazi na četvrtom katu stambene zgrade bez lifta, svega nekoliko metara od tramvajske stanice Vodnikova. Sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka spojenog sa kuhinjom i blagovaonicom, spavaće sobe i kupaonice sa WC-om

Dobar raspored trebao bi biti jedan od ključnih kriterija pri kupnji stana jer dobar raspored učinit će prostor puno funkcionalniji i, često, vizualno većim. Ovaj zagrebački stan upravo potvrđuje tu tezu. Prodaje se dizajnerski dvosoban stan u centru, u Vodnikovoj ulici, vrhunskoj lokaciji u neposrednoj blizini hotela Westin i svih ostalih sadržaja.

Foto: Njuškalo.hr

 
Stan se nalazi na četvrtom katu stambene zgrade bez lifta, svega nekoliko metara od tramvajske stanice Vodnikova. Sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka spojenog sa kuhinjom i blagovaonicom, spavaće sobe i kupaonice sa WC-om. Ukupna površina stana je 38,91 m2.
 
Foto: Njuškalo.hr

Stan je renoviran 2023. godine. Ima dvije klime. Grijanje je plinsko etažno. Orijentacija stana je jug-zapad. Stropovi visine 2,9m. Zgrada je upravo završila konstruktivnu protupotresnu obnovu ojačanjem konstrukcije.

Foto: Njuškalo.hr

Vlasništvo je čisto 1/1. Moguća kupnja putem kredita. Cijena je 160 tisuća eura.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije