potraga za domom

Pet stanova u Rijeci, svi jeftiniji od 130 tisuća eura na super lokacijama

Njuškalo.hr
04.09.2024.
u 10:30

Ovog tjedna na njuškalu smo pronašli pet nekretnina na super lokacijama, u blizini svih sadržaja, neke imaju i pogled na more, a većina je i odmah useljiva bez ikakve potrebe za adaptacijom

Rijeka je grad u kojem cijene nekretnina, kao i u ostatku zemlje, rastu, no postoje kvartovi u kojima se i danas mogu naći stanovi za manje od 130 tisuća eura. Mi smo ovog tjedna na njuškalu pronašli pet nekretnina na super lokacijama, u blizini svih sadržaja, neke imaju i pogled na more, a većina je i odmah useljiva bez ikakve potrebe za adaptacijom.

Belveder, 37 kvadrata, 129.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Funkcionalni,1S+DB stan ukupne površine 37 m2, smješten na području Belvedera. Stan je kategoriziran, a sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, jedne spavaće sobe te kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom koji je ispunjen dnevnim svjetlom tokom dana. Također mu pripada i drvarnica. Stan je adaptiran, potpuno uređen i kompletno opremljen te se kao takav i prodaje. Postavljena je nova vanjska PVC stolarija. Zbog svoje odlične mikrolokacije i neposredne blizine centra grada, stan je idealan za dnevni i/ili dugoročni najam. Mogućnost parkinga oko zgrade koji je osiguran rampom. Uredna dokumentacija.

Krnjevo, 27 kvadrata, 124.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

U ponudi je jednosobni stan južne orjentacije s velikom terasom i otvorenim pogledom na more. Smješten je na 4. katu stambene zgrade.
 

Mlaka, 40 kvadrata, 120.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Stan u blizini autobusne stanice, tek desetak minuta hoda od Korza i vrlo blizu više fakulteta i bolnice. Vlasnici su uredili stan i bio je u najmu studentima do sada. Namještaj i oprema u stanu ostaju. Raspored je odličan jer prema jugu je dnevni dio s kuhinjom, a na sjevernoj strani je spavaća soba. Odmah je useljivo. Svi dokumenti uredni.

Podmurvice, 31 kvadrat, 90.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Stan u kvalitetnoj stambenoj zgradi. Nalazi se na odličnoj lokaciji, blizu svih sadržaja, autobusa, fakulteta, trgovina, i slično. Sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, velike sobe koja služi za spavanje i dnevni dio, te manje kuhinje s prozorom. Južne je orijentacije s pogledom na more i zelenilo. Sam stan je kvalitetan, ali zahtijeva određeno uređenje. Odlično za starije osobe, studente i samce, sve je na dohvat ruke.

Brajda, 42 kvadrata, 120.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Zbog svoje lokacije koja je u centru grada i blizini više fakulteta stan bi odgovarao pravom studentskom životu kao i dugoročnom najmu. Trosobni stan na petom, zadnjem katu zgrade. Sama nekretnina je useljiva ovakva kakva je i sada no može se i adaptirati po vlastitim željama. Javni prijevoz je točno ispred zgrade što uvelike olakšava prijevoz javnim sredstvima. Stan je slobodan odmah za razgledavanje i za useljenje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije