konačno zbogom

Glumica Nataša Janjić odlučila je prodati fantastičan stan u centru Zagreba, evo kako izgleda

Foto: Njuškalo.hr
1/8
23.08.2024.
u 11:05

Nalazi se u Vodnikovoj ulici, prodaje se uređen i namješten trosoban stan površine 88.79 m2 na drugom katu dobro održavane zgrade

Glumica Nataša Janjić mjesecima je pomno uređivala stan u centru Zagreba u kojem je živjela s obitelji. A onda je stan u centru  stradao u velikom zagrebačkom potresu. Zagrebački stan renvovirali su puna dva mjeseca, ali se nikad nisu vratili u njega pa su ga odlučili prodati. Nalazi se u Vodnikovoj ulici, prodaje se uređen i namješten trosoban stan površine 88.79 m2 na drugom katu dobro održavane zgrade.

Foto: Njuškalo.hr

Sastoji se od ulaznog hodnika s ugradbenim ormarima, dnevnog boravka, kuhinje s blagovaonicom, master spavaće sobe s walk-in ormarom te druge spavaće sobe, kupaonice i balkona....

Foto: Njuškalo.hr

Etažno plinsko grijanje, klima, stropovi 3,40 m. Stanu pripada spremište u podrumu. Nalazi se u tramvaj zoni i blizini svih ostalih potrebnih sadržaja. Ostale informacije na upit. Tražena cijena je 390.000 eura.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
20:55 23.08.2024.

Mudra odluka. svaka cast imate njuh za timing.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije