rijetko na tržištu

Top stan na Vrbiku za one koji su spremni uložiti u adaptaciju i dva stana sa super cijenama

Njuškalo.hr
28.08.2024.
u 09:33

Mi smo pronašli tri stana koja svakako vrijedi pogledati. Dva zbog sjajne lokacije, jedan jer je riječ o novogradnji, a sva tri privlače cijenom kakva se danas u Zagrebu rijetko viđa

Danas je gotovo pa nemoguće u Zagrebu pronaći stan pristojne kvadrature povoljniji od 200 tisuća eura. Ali, ako ste uporni, na njuškalu možete pronaći prave bisere, i ključno je djelovati brzo jer se takvi, u pravilu, odmah prodaju. Mi smo pronašli tri stana koja svakako vrijedi pogledati.

Trešnjevka, 47 kvadrata, 121.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Prodaje se 3-soban stan u prizemlju - blagi suteren zgrade bez lifta, izgrađene 1960. godine, u blizini tržnice, Ozaljske i tramvaja. Stan je renoviran 2024. godine. Sastoji se od: dnevnog boravaka s blagovaonicom, kuhinje, ostave, 2 sobe, kupaonice. Orijentacija: zapad/istok/jug. Grijanje: električna struja.

Vrbik, 46 kvadrata, 160.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Prodaje se 2-soban stan ukupne površine 46,24m2 na zadnjem katu zgrade bez lifta u Savskoj cesti. Stan je za potpunu adaptaciju.
Posebna prednost je osim vrhunske lokacije i mogućnost korištenja zajedničke terase na koju se izlazi odmah pored ulaza u stan.
Terasa gleda na zelenilo i začuđujuće je tiha s obzirom na  poziciju. Zgrada je vrhunski statički i protupotresno projektirana te izvedena, služi kao arhitektonski primjer. Stan se sastoji od ulaznog prostora, dvije sobe, odvojene kuhinje, odvojene blagavaonice, kupaonice s prozorom i toaleta. Stanu pripada velika drvarnica u suterenu zgrade (cca 7 m2). Zgradi pripada parkirni prostor ispred garaža koji je na korištenje stanarima tako da parking nije osiguran ali je dostupan. Postavljena je klima, grijanje je preko gradske toplane, orijentacija istok/zapad.

Iver naselje, 56 kvadrata, 155.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Stan površine 56,27 m2 u sklopu Iver naselja kompletno namješten. Stan je opremljen vrhunskim materijalima,EC A+,niske režije, nova kuhinja, novi ugradbeni ormari i dodana nova metalna nadstrašnica sa mogućnošću zatvaranja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije