selimo na otvoreno

Pogledajte terasu koja izgleda kao milijun dolara, a uređena je sa skromnim budžetom

IKEA
10.07.2023.
u 07:00

Postavljanje posebnih podnih obloga jednostavan je način za podizanje terase na višu razinu i definiranje prostora

Ova terasa pokazuje kako, unatoč maloj veličini, možete u djelo provesti velike ideje za vanjski prostor. Pametno planiranje kombinirano s pažljivo odabranim namještajem i dodacima može puno toga postići u ostvarivanju zamisli za vanjski prostor – bez obzira na budžet.

Foto: IKEA

Kreiranje prostora koji je privlačan i idealan za opuštanje s prijateljima jednostavno je s ovim udobnim vanjskim namještajem. Ovie stolici izrađeni od plastičnog ratana izdržljivi su i ne zahtijevaju posebno održavanje. Vlasnici su ih, zajedno sa sttolom koji je izrađen od čelika premazanog prahom, nabavili u Ikei.

Foto: IKEA

Par stolaca i mali stol je sve što je potrebno za kreiranje mirnog mjesta za druženje s knjigom ili ispijanje pića (ili za oboje).

Ako ste ograničeni prostorom iskoristite verikalu, odnosno visinu! Čak i uz mali vanjski prostor možete uživati u prednostima uzgoja  povrća, cvijeća i začinskih biljaka. Odlično rješenje za vertikalni vrt bit će metalni regal koji ne zauzima puno mjesta.

Foto: IKEA

Postavljanje posebnih podnih obloga jednostavan je način za podizanje terase na višu razinu i definiranje prostora. Odaberite podne obloge koje se mogu rezati, tako da dobijete točnu količinu potrebnu za pokrivanje i naglasite klasičan izgled blagovaonice na otvorenom.

Foto: IKEA

Ako želite uživati u vježbanju na otvorenom ili djeci dati više prostora za igru, lagan i fleksibilan namještaj, kao što su ovi stolci koji se mogu slagati jedan na drugi, pomaže dobiti više prostora na terasi. Jednostavan je i način spremanja nakon sezone kad se život ponovo seli u zatvoreni prostor.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije