sjajan dizajn

Montažne drvene kuće koje izgledaju atraktivno, a prilično su povoljne osvajaju Hrvatsku

Foto: Njuškalo.hr
1/7
06.09.2024.
u 06:00

Ove kuće imaju jedinstveni omjer karakteristika, kvadrature i cijene. Njihov prostorni dizajn omogućuje maksimalnu iskoristivost prostora, što je osobito važno u današnje vrijeme kada je svaki kvadratni metar važan

A-frame montažne kuće, koje su odnedavno prisutne i na našem tržištu, predstavljaju suptilan spoj suvremenog dizajna i izuzetne funkcionalnosti koji odiše luksuzom na jedinstven način. Njihov jednostavan, ali elegantan izgled privlači pažnju svojom estetikom, dok istovremeno pruža niz praktičnih prednosti koje ih čine poželjnima u našoj regiji, ali i šire.

Foto: Njuškalo.hr

Ove kuće imaju jedinstveni omjer karakteristika, kvadrature i cijene. Njihov prostorni dizajn omogućuje maksimalnu iskoristivost prostora, što je osobito važno u današnje vrijeme kada je svaki kvadratni metar važan. S obzirom na njihovu funkcionalnost, estetiku i izdržljivost, A frame kuće nude visok standard po prihvatljivoj cijeni, čineći ih vrhunskim izborom za život ili odmor.
Kuće se prodaju zasebno, dok je obveza investitora osigurati teren i temeljnu ploču.

Foto: Njuškalo.hr

Intenzivna je gradnja ovog tipa kuća u Gorskom kotaru i Lici, a kupuju se kao vikendice, turistički objekti... Riječ je o modelu planinskih kuća koje opstaju i pod surovim vremenskim uvjetima, a karakteriziraju ih kosi krovovi. Najčešće su u obliku jednakostraničnog trokuta, pri čemu se donji dio krova pričvršćuje za temelje kuće.

Foto: Njuškalo.hr

Dizajnom podsjećaju na prvo slovo abecede, tako su i dobile naziv, a specifične su i po velikim staklenim stijenama koje omogućuju obilje prirodnog svjetla. Cijena za kuću površine 70 kvadrata je 75 tisuća eura.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije