crna lista

Ovo su najgori trendovi dizajna interijera svih vremena: Koliko ste ih vi imali u domu?

 Ankica kupaonica
Promo fotografija
08.01.2021.
u 07:00

Uređenje doma je osobna stvar i, ako ga vam se nešto sviđa, zapravo ne možete pogriješiti. Međutim, s godinama su se iskristalizirali trendovi za koje jasno da ipak nisu bili tako sjajna ideja

Tijekom proteklih desetljeća našim su domovima prodefilirali brojni različiti trendovi. Neki su toliko dobri da se ciklički ponavljaju svakih nekoliko godina, dok su najgori trendovi dizajna interijera sada pokopani na tavanima i u šupama.

Uređenje doma je osobna stvar i, ako ga vam se nešto sviđa, zapravo ne možete pogriješiti. Međutim, s godinama su se iskristalizirali trendovi za koje jasno da ipak nisu bili tako sjajna ideja. Nova studija provedena anketom na internetu pokazala je koji su to trendovi koje danas smatramo totalnim promašajem.

Foto: pixabay

1. Namještaj na napuhavanje

Prema istraživanju, prvo mjesto kao najgori interijerski trend svih vremena  ponio je namještaj na napuhavanje. Sjećate se onih neonskih stolica i kauča na napuhavanje koji su dominirali 90-ih? Tu se misli i na vodene krevete koji su danas potpuno isčezli.

 Ankica kupaonica
1/10

2. Navlake za WC školjke

Mucaste navlake u kričavim bojama koje su dolazile u kompletu - pokrivalo za poklopac wc školjke i tepih koji je išao ispod školjke jedan su od najgorih trendova ikad. Bili su popularni 90-ih, a nakon par godina nestali su s tržišta.

3. Prozori kupaonice od staklenih cigli

Staklene cigle kao pregradni zid izeđu tuša i ostatka kupanice ili prozori od staklenih cigli srećom pripadaju prošlosti. Taj trend jedno vrijeme je toliko uzeo maha da je i danas prisutan u nekim kupaonicama. Imate li mogućnosti riješite ga se što prije.

Foto: pixabay

4. Citati na zidovima

Riječ umjetnosti postala je sve popularnija od sredine do kraja 2010-ih i u jednom ste trenutku jedva ušli u dom, a da vam nisu rekli da ‘živite, volite, smijete se’. Iako je neko vrijeme moglo biti zabavno, ova je ljubav službeno gotova. Jedan korisnik Mumsneta kaže: 'Ne treba mi reći da se' kupam 'u kupaonici.

 Ankica kupaonica
1/10

5. Vreće za sjedenje

U nekom trenutku su vreće za sjedenje postale toliki hit da su počele zamijenjivati fotelje u dnevnom boravku. Osim što stvaraju dojam nemarnosti  te vreće su izuzetno nefunkcionale. Znaju to svi koji su pokušali ustati iz takve vreće.

Za svakodnevnu inspiraciju pratite nas na Instagramu!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije