odlične ideje

Tri cimerice dijele genijalan stan, a prozorska niša postala je - spavaća soba!

IKEA
03.05.2022.
u 06:15

Nekoć veliki prozor, zajedno su preoblikovale u nišu u dnevnoj sobi i danas je ugodan kutak za spavanje

Započelo je oglasom na internetu: „Dvije mlade poslovne žene traže treću cimericu za dijeljenje prekrasnog dvosobnog stana.” I evo ih sada: tri žene iz različitih krajeva svijeta, istražuju veliki, novi grad sa svojim eklektičnim, šarenim stanom s premalo spavaćih soba kao voljenom bazom.

Foto: IKEA

Bliske prijateljice koje dijele mnogo toga, od odjeće do ljubavi prema boji, cvijeću i umjetnosti. Njihova dnevna soba postala je oda njihovom prijateljstvu: živahna i slojevita sa stvarima koje ih povezuju.

Foto: IKEA

Tko je rekao da spavaća soba treba uopće biti soba? Sigurno ne njihova treća cimerica. Nekoć veliki prozor, zajedno su preoblikovale u nišu u dnevnoj sobi i danas je ugodan kutak za spavanje. S knjigama iznad i prostorom za odlaganje ispod, sve što treba je povući  zavjese i prostor postaje uistinu zasebna soba.

Foto: IKEA

Stvari postaju neuredne kad se pomiješa više osobnih predmeta, ali uz malo planiranja,  polica i kuke mogu biti mirotvorci.

Foto: IKEA

Blagovaonski stol njihova je pozornica gdje poslužuju ukusna jela, dijele novu rundu karata i časte se s pričama s prvog dejta. Stvarno, ništa im nije draže od prolaska kroz ulazna vrata nakon dugog dana u uredu i smještanja tu za zajedničku zabavu.

Foto: IKEA

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije