skupi kvadrati

Vlasnik za 26 kvadrata u Novom Zagrebu traži više od 100 tisuća eura, vrijedi li toliko?

Njuškalo.hr
14.11.2023.
u 14:06

Primjer malog, funkcionalnog stana našli smo na njuškalu, ali, s obzirom na lokaciju i kvadraturu malo je reći da je cijena - paprena

Na zagrebačkom tržištu nekretnina cijene su se posve otele kontroli. Posebno kada je riječ o manjim stanovima kojih kronično nedostaje i koji su, zbog visokih cijena, jedino što mnogima preostaje. Ali, takvi stanovi su, u pravilu i najskuplji. Primjer malog, funkcionalnog stana našli smo na njuškalu, ali, s obzirom na lokaciju i kvadraturu malo je reći da je cijena - paprena.

Foto: Njuškalo.hr

Naime, prodaje se jednosoban stan površine 26m2. Stan se nalazi u Pičmanovoj ulici u Sopotu u Novom Zagrebu na sedmom katu od ukupno osam katova u zgradi građenoj 1973. godine.

Foto: Njuškalo.hr

- Stan je kompletno renoviran kako je vidljivo na fotografijama(nove instalacije struja,voda,grijanje,zidovi). Stan se sastoji od hodnika,WC s kupaonicom, dnevni boravak s odvojenom kuhinjom.

Foto: Njuškalo.hr

Orijentacija stana je istok. Grijanje gradska toplana.
U blizini tramvaj ,dućani, porezna, sud, škola, vrtić... U blizini Bundek, Avenue Mall, Središće, Zapruđe, Utrine, Siget, Trnsko,Travno,Savica, Trešnjevka,Jarun, Lanište. Vlasništvo čisto! - stoji u oglasu.

Foto: Njuškalo.hr

Cijena stana od, ponovimo, 26 kvadrata, je nevjerojatnih 106.000 eura, odnosno, 4.077 eura po kvadratu.

Foto: Njuškalo.hr

Ključne riječi

Komentara 3

KI
kingtom
13:12 17.11.2023.

vrijedi onoliko koliko možeš danas dobiti, a to je u rasponu od 60-70k

Avatar comandante
comandante
14:46 14.11.2023.

jeli stan "utegnut"?

MK
mkinkognito
14:26 14.11.2023.

Pogledajte cijene za Lovran.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije