u centru zagreba

Ovaj stan je na top lokaciji. Cijena je korektna, u čemu je onda kvaka?

Njuškalo.hr
13.11.2023.
u 06:00

Stan se sastoji od ulaznog hodnika, tri spavaće sobe, prostranog dnevnog boravka sa kuhinjom i blagovaonicom, vešeraja i kupaonice. U cijelosti je opremljen i namješten. Korištena je prvoklasna keramika te parket kao podna obloga

Prodaje se prekrasan četverosoban stan u strogom centru Zagreba (ulica Pavla Hatza) u suterenu stambene zgrade. Sama zgrada je neoštećena u potresu i ima zelenu oznaku -  stoji u oglasu agencije Eurovilla na njuškalu.

Foto: Njuškalo.hr

Stan ima površinu od 100 kvadrata plus izlaz na zajednički, uređeni vrt površine 95 kvadrata. Lokacija je top, cijena od 375 tisuća eura u današnje vrijeme na toj poziciji također je top, u čemu je onda kvaka sigurno se pitate? Fora je u tome da je stan u suterenu, iako jednim dijelom ima izlaz u gore spomenuti vrt.

Foto: Njuškalo.hr

Stan se sastoji od ulaznog hodnika, tri spavaće sobe, prostranog dnevnog boravka sa kuhinjom i blagovaonicom, vešeraja i kupaonice. U cijelosti je opremljen i namješten. Korištena je prvoklasna keramika te parket kao podna obloga. Klimatiziran je, provedeno je etažno plinsko podno grijanje, a ugrađena je i vrhunska aluminijska stolarija. Adaptacija je provedena kvalitetno i detaljno te je stan maksimalno zaštićen od vlage. U blizini su svi bitni sadržaji.

Foto: Njuškalo.hr

Nedavno smo pisali o tome da se na tržištu našlo nikad više stanova u suterenu po nikad višim cijenama, što je logično jer je stanje na tržištu takvo. Što bolja lokacija to bolja cijena, za svaki prostor pa tako i onaj ispod razine zemlje.

Foto: Njuškalo.hr

Ovakvi stanovi u centru, osim kao rješenje životnog pitanja, mogu biti dobra investcija, za dnevni najam ili pak za ured, ali prije same kupnje ovakve nekretnine pametno je zatražiti stručnu procjenu koja se odnosi na hidroizolaciju i toplinsku izolaciju te stanje cijele zgrade. Naime, osim vlage, stanove u suterenu zbog loše toplinske izolacije ponekad je zimi teško zagrijati.


 


 

Komentara 1

KI
kingtom
13:15 17.11.2023.

Suteren i 1 kat su najjeftiniji to je općepoznato s time da je 1 kat ipak skuplji. Ovo ne vrijedi više od 200k eur i to je upitno ako će netko htjeti uzeti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije