pametna investicija

Na kraju sezone u prodaji se našlo dosta obiteljskih hotela, izdvolili smo pet najatraktivnijih

14.09.2023.
u 06:00

Danas na Jadranu ima nemali broj takvih hotela i kampova, a sudeći prema njihovoj bukiranosti, možemo govoriti o sve većem rastućem trendu

Posljednjih godina obiteljski hoteli doživjeli su pravi boom, prije svega jer većina njih nudi svakodnevnu animaciju za djecu, ali i dodatne sadržaje, kako bi se i odrasli barem malo odmorili. Danas na Jadranu ima nemali broj takvih hotela i kampova, a sudeći prema njihovoj bukiranosti, možemo govoriti o sve većem rastućem trendu. No, krajem ove sezone, na tržištu se, točnije u prodaji, našao pozamašan broj ovakvih objekata, a mi smo, u suradnji s njuškalom, našli pet najatraktivnijih.

Istra - rustikalan obiteljski hotel 900.000 eura

Hotel u središnjoj Istri, u okolici Buja zapravo je renovirana postojeća kamena kuća i zadržan je izvorni istarski stil -- objekt je uhodan, sadrži 24 postelje - u prizemlju se nalazi recepcija, sanitarni čvor, kuhinja, restoran, mini bar, terase - a u podrumu je taverna. Napravljen je projekt za proširenje smještajnog kapaciteta za dodatnih 9 dvoposteljnih soba, 4 suite/ apartmana, kongresna sala, sauna, prostorija za fitnes, kancelarija, vanjski bazen, parking. U vlasništvu je cca. 3600 m2 zemljišta, a u najmu je dodatnih cca. 6.000 m2.

Obiteljski hotel na Korčuli, 2.500.000 eura

Foto: njuskalo.hr

Prodaje se uhodani obiteljski hotel u Vela Luci na Korčuli. U prizemlju hotela nalaze se recepcija, sala za sastanke, kuhinja i pomoćna kuhinja te sanitarni čvorovi. Hotel posluje s osam moderno opremljenih soba. U potkrovlju prostor od 45 m², pogodan za još jednu veliku sobu. Također u sklopu hotela je praonica za rublje, veliko skladište te prostorija za druženje. Za goste postoji privatni parking za 6 do 7 automobila.

Novi Vinodolski, hotel-pansion 1.700.000 eura

Foto: njuskalo.hr

Na atraktivnoj lokaciji, treći red do mora i niti 100 m od gradske šetnice prodaje se hotel-pansion koji radi tijekom cijele godine.
Potpuno opremljen restoran s vanjskom terasom, kuhinjom, podrumskim prostorijama u kojima su spremišta, kotlovnice i spremnici za toplu vodu koja se dobiva preko solarnih panela koji su dovoljni za cjelogodišnje grijanje vode. Hotel se proteže na tri kata, ima lift, a sastoji od 15 velikih namještenih soba s balkonima i terasama.

Crikvenica, obiteljski hotel, 986.000 eura

Foto: njuskalo.hr

Manji hotel s ukupno trinaest soba s kupaonicama. Hotel ima kapacitet za ukupno 50 ljudi. U sklopu hotela nalazi se i restoran s potpuno opremljenom kuhinjom i dva toaleta, sveukupne površine 100 m2, s pripadajućom terasom površine 70 m2.

Zadar, hotel s 4 zvjezdice, 9.000.000 eura

U samoj staroj jezgri grada Zadra izgrađen je predivan hotel koji se nalazi svega 400 m od mora. Izgrađen je na parceli od 1.590 m² te ima dodatno parkiralište na parceli od 388 m². Objekt ima 4000 m² bruto površine, 80 m² dograđenog restauranta, a depandansa 733,30 m². Objekt sa depandansom ima 23 sobe i 7 apartmana (120 kreveta). Sve sobe su više krevetne od 2+ na više.
Objekt od sadržaja ima restaurant, veliku terasu sa bazenom, sunčalište, wellness, saunu, caffe i coctail bar, dva lifta te veliko parkiralište za 40 automobila.

Komentara 1

RU
RupertMelkus
18:47 14.09.2023.

Da se taj posao isplati ne bi bio pozamašnji broj hotela i kampova u prodaji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije