idila u prirodi

Kamena ljepotica u okolici Crikvenice sjajan je primjer Mediterana kakav je nekad bio

njuskalo.hr
12.09.2023.
u 06:00

Okućnica, koja uključuje bazen, sunčalište i roštilj, uređena je i održavana, oplemenjena mediteranskim biljem koje oduševljava svojim mirisom tijekom cijele godine

Kad maštamo o idealnoj destinaciji za odmor, mnogima su prekrasne tradicionalne mediteranske kamene kuće na vrhu liste. I zaista,Italija i Francuska prepune su takvih kućica dok na našem Jadranu često stare kamene ljepotice prepuštaju mjesto modernim, urbanim zdanjima.

Foto: njuskalo.hr

Stoga nas beskrajno veseli što seu oklici Crikvenice skriva pravi biser - prekrasna kamena kuća, zapravo vila, koja je odličan spoj tradicionalnog i modernog i koja nudi najbolje od oba svijeta.

Foto: njuskalo.hr

Vila se prostire na čestici površine 489 m2 i sastoji se od prizemlja i kata. Kuća se satoji od hodnika, kuhinje s blagovaonicom, dva dnevna boravka, šest spavaćih soba i sedam kupaonica te saune. Unutarnje uređenje prati vanjsku viziju pa se tako tradcionalni elementi i namještaj protežu cijelom kućom.

Foto: njuskalo.hr

Vili također pripada i lijepo uređena okućnica koja uključuje veliki bazen, sunčalište i prostor za roštilj i vanjsko blagovanje. Trenutno je ova vila oglašena za prodaju, a cijena koju vlasnici traže je 750 tisuća eura.

Foto: njuskalo.hr

Okućnica je uređena i održavana, oplemenjena mediteranskim biljem koje oduševljava svojim mirisom tijekom cijele godine.
Vila je potpuno opremljena i prekrasno, luksuzno namještena. Uklopljena je savršeno u prirodu i nudi mir i spokoj.

Foto: njuskalo.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije