moderan dom

Atraktivno potkrovlje u novogradnji konkurira za jedno od najljepših u Zagrebu

njuskalo.hr
13.09.2023.
u 06:00

Kako je riječ o zgradi s energetskim certidikatom A., grijanje je plinsko etažno s radijatorima preko plinskog bojlera (+ wifi termostat), a klima-uređaji nalaze su u svakoj sobi i također nude mogućnost grijanja te upravljanje na daljinu

Domaći arhitektonski studio Vučković, s 25 godina iskustva u arhitekturi i graditeljstvu, nedavno je zgotovio stembeno-poslovni kompleks u Blatu koji uključuje 58 stanova. Nama je za oko zapelo potkrovlje kvadrature od 117 kvadrata.

Foto: njuskalo.hr

Riječ je o dvoetažnom stanu, s lođom i velikom terasom, s četiri spavaće sobe, velikom dnevnom zonom i stubištem koje osvaja dizajnom i izborom materijala. Zgrada je građena s modernim materijalima i ima energetski certifikat A.

Foto: njuskalo.hr

Ako vas brine kakva je kvaliteta gradnje, evo tehničkih detalja. Riječ je o armirano-betonskoj konstrukciji, zidovi između stanova imaju dodatnu zvučnu izolaciju. Pregradni zidovi u samom stanu sastavljeni su od duplih knauf ploča.

Foto: njuskalo.hr

Kako je riječ o zgradi s energetskim certidikatom A,  grijanje je plinsko etažno s radijatorima preko plinskog bojlera (+ wifi termostat), a klima-uređaji nalaze su u svakoj sobi i također nude mogućnost grijanja te upravljanje na daljinu. Kupaonice su opremljene električnim podnim grijanje.

Foto: njuskalo.hr

Potkrovlje se nalazi na drugom katu, a u zgradi je lift. Stolarija je PVC s troslojnim staklom i ALU roletama s elektromotorom.

Foto: njuskalo.hr

Cijena stana je 304 tisuće eura. Uređen je vrlo moderno, s vrlo trendi namještajem i raskošnom rasvjetom koja daje poseban šarm ovom ionako beskrajno atraktivnom prostoru koje osvaja visokim stropovima i velikom količinom dnevne svjetlosti.

Foto: njuskalo.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije