sjajan materijal

Kvarcni kamen idealan je materijali čak i za - lončanice

kvarcni kamen
Foto: Promo fotografije
1/5
31.03.2015.
u 12:51

Materijal od kojeg se radi namještaj nadahnuo je dizajnera i od njega napravio maštovite ukrasne lončanice za sobno bilje

Londonski dizajner Philippe Malouin kreirao je zbirku lončanica pomoću čvrstog materijala Caesarstone.

Riječ je kvarcnom kamenu koji sadrži oko 93 posto prirodnog kvarca i od tog materijala često se rade radne plohe u kuhinjama, kupaonski ormarići i police, koristi se i u uređenju poslovnih interiera.

Malouinova kolekcija lončanica Movements različitih je oblika - neke su u obliku piramide, neke su cilindrične ili kvadratne. 

- Za mene je polazište istraživanje materijala - ističe Malouin, dodajući kako je puno vremena proveo u radionici, a oduševio ga svestran materijal s kojim je lako raditi.

Kolekcija će biti prikazana u Milanu u Palazzo Serbelloni od 14. do 18. travnja na Salone del mobile.

>> Kvarcni otoci u kupaonici i kuhinji

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije