U CC1 WEST JANKOMIR

Zagreb dobiva zdravi plac koji će raditi sedam dana u tjednu do večernjih sati

city plac
Foto: Promo fotografija
11.09.2015.
u 16:15

Od četvrtka, 17. rujna u prostoru City Centra One West Jankomir Zagreb počinje s radom tržnica na kojoj ćete moći kupovati do 21 sat navečer

Zagreb u četvrtak, 17. rujna postaje bogatiji za plac na kojem ćete moći kupovati do 21 sat i to 362 dana u godini! Riječ je o City placu, zajedničkom projektu Večernjeg lista i City Centra One West Jankomir koji će nuditi proizvode čak 18 OPG-ova, tvrtki i proizvođača.

Već nakon svečanog otvorenja u 14 sati, moći ćete kušati i kupiti neke od proizvoda iz njihove šarolike ponude. Tržnica će na na 490 četvornih metara nuditi zdrave, svježe i domaće namirnice i proizvode, dobivene na tradicionalan način prema recepturama naših starih, bez dodatka konzervansa i umjetnih aroma poput domaće zimnice, voća, povrća, mesa, mlijeka i njihovih prerađevina, prirodnih preparata...

Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL

- Ovim projektom željeli smo odgovoriti na potrebe urbanih mladih ljudi koji tijekom dana nemaju vremena otići do tržnice. Ponudom autohtonih hrvatskih proizvoda dajemo im priliku da se zdravo hrane i otkriju vrijednost zdravih namirnica. Da bismo to postigli, okupili smo najkvalitetnija i najraznovrsnija obiteljska poljoprivredna gospodarstva u Hrvatskoj – rekao nam je Damir Glad, voditelj projekta City placa.

Pozivamo sve građane da dođu u četvrtak u 14 sati u prostor City placa da se uvjerite u bogatu ponudu najpoželjnije zdrave tržnice u gradu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije