TRŽNICA U CITY CENTERU ONE WEST

Po svježe sezonske namirnice, domaće mlince i kruh na City Plac

city plac
Foto: Batat
1/6
01.04.2016.
u 09:45

Obavite svoju vikend nabavku namirnica na najmlađoj tržnici u gradu u kojoj možete kupovati sve do 21 sat navečer!

Bogata i raznolika ponuda na najmlađoj tržnici u Zagrebu, na City placu smještenom u City Centeru one West na Jankomiru nastavlja se i nakon Uskrsa. Svježe sezonske namirnice poput voća i povrća, ali i mesa, sireva i njihovih prerađevina te drugih delicija dio su stalne ponude prostrane tržnice smještene na čak 490 četvornih metara, u koju neprestano pristižu novi proizvođači.

Štandovima mesne industrije Ravlić, sireva Gligora, povrća Batat, suhomesnatih proizvoda Kudelić, mliječnih proizvoda Mini mljekare Veronika i drugih, pridružio se nedavno i poznati Purex. Riječ je o tvrtki s dugogodišnjom tradicijom proizvodnje, pakiranja i distribucije svježeg purećeg mesa i polutrajnih proizvoda, zatim svježeg pilećeg mesa, konzumnih jaja te tradicionalnih dalmatinskih suhomesnatih proizvoda od svinjetine.

Foto: Davor Višnjić/PIXSELL

Uz stalne zakupce koji imaju svoje redovite kupce, ponudu City placa uvijek dodatno obogaćuje i gostovanje nekog proizvođača. Trenutačno je to OPG Bončić koji nudi slasne pekarske proizvode – mlince od običnog i integralnog brašna i domaći kruh te poznate suhe kolače poput breskvica i razne domaće džemove pravljene po tradicionalnim recepturama.
Najveću pozornost, osim kruha, svakako pobuđuju domaći mlinci, mnogima omiljeni prilog uz meso ili povrće.

Želite li kušati malo drugačije mlince, u zdravijoj “integralnoj” verziji, svakako navratite na City plac u Jankomiru do štanda OPG Bončić i opskrbite se barem jednim pakiranjem. Jer, osim bogatstva izbora, svježine namirnica, njihova okusa i načina uzgoja, ono što uvijek iznova privlači kupce na ovu i izgledom atraktivnu i lijepo uređenu tržnicu u kojoj će svatko osjećati ugodno jesu svakako ovakvi originalni proizvodi, koje će rijetko moći naći u nekim drugim tržnicama ili trgovačkim lancima.

Foto: Promo fotografije

Dodatna pogodnost City placa jest što, za razliku od većine drugih tržnica, radi i u popodnevnim satima, sve do 21 sat navečer, što omogućuje ljudima da se tijekom popodneva, nakon radnog vremena ili pak navečer opskrbe svježim i zdravim namirnicama s tržnice.

Od ponedjeljka do četvrtka tržnica počinje s radom od 13 sati, a petkom, subotom i nedjeljom od 9 ujutro.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije