TRŽNICA U CC1 Westu

City Plac 
bogatiji za 
novog domaćeg proizvođača

Carving the chicken
04.03.2016.
u 10:30

Tvrta Purex od ovih dana nudi na najmlađoj tržnici u gradu svježe pureće i pileće meso, konzumna jaja te tradicionalne suhomesnate proizvode

Ponuda City Placa, najmlađe i najatraktivnije zatvorene tržnice u gradu Zagrebu od danas je bogatija za poznatog proizvođača mesa kojeg odlikuje filozfija ‘od polja do stola’.

Radi se o tvrtki Purex koja se bavi proizvodnjom, pakiranjem i distribucijom svježeg purećeg mesa i polutrajnih proizvoda, svježeg pilećeg mesa, konzumnih jaja, te tradicionalnih dalmatinskih suhomesnatih proizvoda od svinjetine. Ističu kako su njihovi pogoni opremljeni najmodernijom opremom prema HACAP standardima.

Foto: Promo fotografija
Do 6. ožujka na Placu gostuje Cannabio koji nudiproizvode od industrijske konoplje

- Trudimo se za sve naše proizvode vratiti izvorne okuse koji se pomalo zaboravljaju, stoga pomno biramo sirovine koje koristimo u proizvodnji stočne hrane, te jako cijenimo tehnološka iskustva koja su tradicija naše domovine, a koja je poznata kao prostor gdje se oduvijek dobro jelo - kazali su iz Purexa.

Osim njih, na tržnici u City Centeru one West još su i OPG Ljiljana Perić, OPG Oliver Sršen, Natura Rab, Fitopromet d.o.o., Pčelarstvo Daruvar, Batat d.o.o., Mini mljekara Veronika, Sirana Gligora, Mesna industrija Kudelić i OPG Ana Delić. Do 6. ožujka na Placu gostuje Cannabio koji nudi superhranu, proizvode od industrijske konoplje uzgojene u Hrvatskoj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije