TRŽNICA U CITY CENTERU ONE WEST

Ne propustite radionicu izrade domaće tjestenine na City placu

tjestenina
Foto: Duško Marušić/PIXSSEL
1/2
03.04.2016.
u 14:38

Dođite na najmoderniju zagrebačku tržnicu, opskrbite se svježim, ukusnim i zdravim namirnicama te naučite raditi domaću tjesteninu

Najmodernija zagrebačka tržnica City Plac do nedjelje je u znaku tradicionalne bakine kuhinje, s naglaskom na tjesteninu. U prostoru u prizemlju City Centera one West ovaj tjedan, uz standardnu ponudu najraznolikijih domaćih i zdravih namirnica, možete kupiti, ali i na radionici naučiti izraditi domaću tjesteninu.

Radionica pod vodstvom gospođe Ivanke Bončić održat će se u subotu od 11 do 13 sati, a svi sastojci s kojima će se raditi bit će, naravno, s City Placa. Usto, na tržnici će se do kraja tjedna moći kupiti i mlinci od eko i integralnog brašna pečeni na peći te domaća ručno rađena tjestenina, a sve to po promotivnim cijenama. Do 10. travnja na tržnici će ponovno gostovati Cannabio sa svojim popularnim proizvodima od industrijske konoplje.

Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL

City Plac radi svaki dan do 21 sat i ima potpuno zaokruženu ponudu svježih namirnica vrhunskih domaćih proizvođača. Tu su razne vrste svježeg mesa, suhomesnatih delicija, jaja, voće i povrće, mlijeko i mliječni proizvodi, razne vrste finih sireva, med...

>>Po svježe sezonske namirnice, domaće mlince i kruh na City Plac

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije