Tržnica u City Centeru one West

Nikad raznolikija ponuda zdravih, domaćih namirnica na City placu

city plac
Foto: Batat
1/3
19.03.2016.
u 08:30

Najmlađa tržnica u gradu najavljuje proširenje ponude. Provjerite još danas o kojim proizvođačima i brandovima je riječ!

City plac, tržnica u City Centeru one West, ovih je dana neizbježno mjesto za kupnju najraznolikijih namirnica vrhunske kvalitete. Osim uobičajenih zakupaca koji su već osvojili trajno povjerenje kupaca, do 20. ožujka dio City placa bit će i nekoliko novih malih obiteljskih proizvodnji.

To su OPG Bončić s domaćim mlincima od običnog i integralnog brašna, domaćim kruhom, suhim kolačima poput breskvica te raznim džemovima. Do nedjelje će svoje proizvode nuditi i OPG Ivoš koji dolazi s matičnim sokom od kupine, sirupima od kupine, bazge i mente te džemovima od kupine i maline. Također, do 20. ožujka dio City placa bit će i Cannabio sa svojim prehrambenim i kozmetičkim proizvodima od industrijske konoplje.

Foto: Promo fotografije

Dobra vijest za one koji vole provjerene proizvođače svakako je i dolazak Mesne industrije Ravlić na City plac. Njihov prepoznatljiv asortiman sastoji se od kvalitetnih i svježih slavonskih delikatesa domaćeg hrvatskog podrijetla koje su sačuvale sva prirodna svojstva i bogatstvo okusa.

U širokoj lepezi proizvoda imaju svježe meso (svinjetina, junetina, teletina, janjetina), mljeveno meso, meso za roštilj, hrenovke, salame, šunke, polutrajne i trajne slavonske proizvode proizvedene po tradicionalnim recepturama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije