CC one Jankomir

Sirana Šestak - novo pojačanje na City placu

city plac
Foto: Promo fotografije
29.01.2016.
u 18:30

Najmodernija gradska tržnica svakim je tjednom bogatija novim, malim domaćim proizvođačima kvalitetne hrane

City plac, najnovija i najmodernija gradska tržnica, može se pohvaliti još jednim novim izlagačem. Sirana Šestak, mala obiteljska proizvodnja smještena među pitomim brežuljcima Plešivice, na plac u City Centeru one West donosi najfinije sireve spravljene po tradicionalnoj, obiteljskoj recepturi.

U svojoj modernoj sirani proizvode svježi kravlji sir i vrhnje, polutvrdi i tvrdi sir te škripavac, a neki od najtraženijih su im sirevi s vlascem i paprom. Osim obitelji Šestak, na City Placu od prošlog je tjedna i OPG Perić Ljiljana koji donosi ekološki uzgojeno voće i povrće, i to autohtone sorte jabuka i šljiva, pa prokulice, salatu, matovilac, ciklu...

Foto: Promo fotografije

Usto, ono na što su najponosniji njihov je sok od rajčice te džem od aronija sa šljivom i s breskvom. Malo “jaču” podršku organizmu u ove hladne dane valja pronaći na štandu OPG-a Ana Delić koji nudi kulen, kobasice, šunku, čvarke, slaninu... spravljene po tradicionalnoj slavonskoj recepturi.

Naravno, uz nove izlagače tu su i oni koji su još od prvog dana pridobili povjerenje kupaca kvalitetom i svježinom svojih proizvoda te pristupačnim cijenama. Na City Placu tako možete pronaći proizvode Mini mljekare Veronika, Sirane Gligora, Mesnice Kudelić, Pčelarstva Daruvar te povrće Batat.

City Plac radi svaki dan do 21 sat, a nudi ugodnu kupnju kod provjerenih domaćih proizvođača, u toplom, modernom i natkrivenom prostoru. Ako još niste posjetili ovu jedinstvenu tržnicu, iskoristite prvu priliku i nagradite svoje nepce najfinijim domaćim proizvodima te kupljenim namirnicama iznenadite obitelj i prijatelje spravljanjem tradicionalnih domaćih jela. I ne zaboravite – City plac nalazi se u prizemlju City Centera one West, a nudi mahom robu domaćih proizvođača koji svoje proizvode brižno uzgajaju i kojima jamče podrijetlo.

Ukratko, na City placu čeka vas najbolje od male domaće proizvodnje i to je, bez sumnje, jedan od razloga zbog kojih ćete se uvijek i iznova vraćati po svoju dozu zdrave hrane.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije