LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Zeleni trendovi Zlata vrijedan

Pravila nagradne igre 'Biramo najbolji OPG'

28. kolovoza 2015. u 12:05 0 komentara 1199 prikaza
opg
Foto: VL

Na temelju čl. 69. Zakona o igrama na sreću (NN 87/09), Večernji list d.o.o. donosi sljedeća

PRAVILA NAGRADNE IGRE

Članak 1.

Prema ovim pravilima Večernji list d.o.o., Zagreb, Oreškovićeva 6H/1, OIB 92276133102 priređuje nagradnu igru naziva «Biramo najbolji OPG».

Članak 2.

Svrha nagradne igre je ostvarivanje promidžbenih učinaka za Večernji list d.o.o.

Članak 3.

Nagradna igra «Biramo najbolji OPG» počinje  28.8.2015. i traje do 8.9.2015. do 10 sati te se održava u 1 (jednom) krugu.

Svaki dobitnik može biti izvučen isključivo jednom i može osvojiti jednu nagradu.

Članak 4.

Nagradna igra počinje 28.8.2015. Čitatelji mogu pronaći imena 24 nominirana OPG-a za koja mogu glasati na internetu, na web stranicama Večernjeg lista (vecernji.hr).

Sudjelovanje u igri ostvaruje se glasovanjem za jednog od nominiranih kandidata za nagradu „Zlata vrijedan“, a glasovati se može na 2 načina:

- SMS-om na broj 60 085 (glasač mora upisati OPG sa rednim brojem OPG-a za koji glasa, te nakon razmaka ime i prezime, adresu i grad. Npr. ako glasa za OPG 7, poruka

glasi : OPG07, Marko Marković, Zagrebačka 22, Zagreb). Cijena SMS poruke iznosi 2,40 kn (uključen PDV). Operater usluga s dodanom vrijednosti : MOJ TELEKOM D.O.O., TRG KREŠIMIRA ĆOSIĆA 11, ZAGREB, MB 02497913, TEL. 01/3659-058.

- telefonom na broj 065 900 900 (Po pozivanju treba slijediti govorne upute za glasovanje: bira se redni broj OPG-a za koji se glasa. Cijena po pozivu iz fiksne mreže je 1,50 kn (uključen PDV) , a po pozivu iz mobilne mreže 2,40 kn (uključen PDV). Operater usluga s dodanom vrijednosti: MOJ TELEKOM D.O.O., TRG KREŠIMIRA ĆOSIĆA 11, ZAGREB, MB 02497913, TEL. 01/3659-058.

Članak 5.

Fond nagrada za nagradnu igru «Biramo najbolji OPG» iznosi 3.000,00 kuna (uključen

PDV), a nagrade su:

- Sudjelovanje na dodjeli nagrade „Zlata vrijedan“ za 2 osobe (uključeno noćenje s doručkom)

- 1 x Tablet Prestigio MultiPad 7.0 Ultra + crni

- 1 x Tablet Prestigio MultiPad 7.0 Ultra + crni

- Poklon paket Večernjeg lista

Izvlačenje će se održati u posebnom terminu koji je definiran u članku 7. ovih Pravila. Priređivač se obvezuje uplatiti 5% vrijednosti fonda Hrvatskom crvenom križu.

Svaki dobitnik može biti izvučen isključivo jedanput i može osvojiti jednu nagradu.

Članak 6.

Sudionik u nagradnoj igri «Biramo najbolji OPG» može osvojiti nagradu naznačenu u članku 5. ovih pravila, pod uvjetom da sudjeluje u glasovanju za nagradu „Najbolji OPG“ na jedan od dva načina navedena u članku 4 ovih pravila.

Članak 7.

Tročlana komisija će nadzirati javno izvlačenje nagrada naznačenih u članku 5. koje će se održati u prostorijama Večernjeg lista, na adresi Oreškovićeva 6H/1, Zagreb, u slijedećem terminu: 9.9.2015. u 14 sati.

Dobitnici koji će osvojiti nagrade u nagradnoj igri «Biramo najbolji OPG» bit će objavljeni na portalu Večernjeg lista najkasnije osam dana od dana izvlačenja. Sudionici u nagradnoj igri/dobitnici prihvaćaju obvezu objave imena i fotografije za potrebe priređivača nagradne igre, te primanja promidžbenog materijala koji će dobiti od Večernjeg lista i njegovih partnera. Podaci prikupljeni u nagradnoj igri će biti korišteni u svrhe direktnog marketinga.

Članak 8.

Priređivač i partneri nagradne igre osiguravaju nagradu iz nagradnog fonda i jamče dobitniku njihovu realizaciju. Dobitnik će biti obaviješten o preuzimanju nagrade u roku 8 dana od izvlačenja. Nagrada će biti poslana dobitnicima. Nagradu nije moguće zamijeniti za novčanu naknadu. Rok za preuzimanje nagrade je najkasnije 30 dana od objave dobitnika. Pravila nagradne igre će biti objavljena na web portalu Večernjeg lista.

Članak 9.

Svaki dobitnik u nagradnoj igri, koji je ispunio uvjete utvrđene ovim pravilima, treba preuzeti nagradu u gore navedenom roku. Po isteku roka iz stavka 1. ovog članka priređivač će pismeno obavijestiti dobitnike koji nisu preuzeli nagradu, o dobitku i pravu da ga preuzme u roku 10 dana. Po isteku tog naknadnog roka dobitnici koji nisu preuzeli nagrade gube pravo preuzimanja ostvarene nagrade. Trenutkom preuzimanja nagrade, prestaju sve daljnje obveze priređivača nagradne igre prema dobitniku.

Članak 10.

Priređivač nagradne igre može istu staviti u privremeno stanje mirovanja ili u cjelosti prekinuti u slučaju nastupa više sile i izraženih gospodarskih poremećaja.

Članak 11.

Sudjelovanjem u nagradnoj igri svaki sudionik prihvaća prava i obaveze iz ovih pravila.U slučaju mogućeg spora utvrđuje se nadležnost Općinskog suda u Zagrebu.

Telefonsko i SMS glasovanje za nagradu čitatelja

 

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.