Naslovnica Zeleni trendovi Zlata vrijedan

Poslovne informacije na jednomu mjestu

Poduzetnik ste ili to namjeravate postati? O svemu što vas zanima, muči ili biste htjeli znati više, kontaktirajte Hrvatsku gospodarsku komoru
23. kolovoza 2016. u 11:33 0 komentara 160 prikaza
posao savjetovanje
Foto: Thinkstock

Tek započinjete s poslovanjem ili ste u svakodnevnom poslovanju naišli na nove izazove? Želite proširiti svoje poslovanje s inozemstvom, a niste upoznati što sve trebate poduzeti? Poslovne informacije Hrvatske gospodarske komore na jednomu mjestu nude sve vrste poslovnih informacija.

Odjel za poslovne informacije HGK informira o poslovnim subjektima u Hrvatskoj, zakonskoj regulativi, propisima i dokumentaciji koja prati robu pri izvozu i uvozu, burzama ponude i potražnje roba, te o svim promjenama važnima za gospodarstvo.

Dobar poduzetnik je informiran poduzetnik! Potrebne informacije gospodarstvenici mogu dobiti na besplatni info telefon 0800-1852 ili upitom na e-mail: poslovne-informacije@hgk.hr.

Elipso

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.