Naslovnica Zeleni trendovi Zlata vrijedan

Plavac mali konačno će biti veliki igrač i na internetu

Pelješki OPG dobio je web prezentaciju kakvu njegovi proizvodi zaslužuju
05. svibnja 2014. u 00:00 0 komentara 174 prikaza
vino
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Među onima koji su shvatili mogućnosti natječaja Zelena ideja bili su i vlasnici Vinarije Križ (OPG Denis Bogoević-Marušić) s poluotoka Pelješca. Njima je nedostajala dobra web stranica, a besplatnu su izradu dobili su kao jedni od pobjednika natječaja.  

– Web stranicu smatram vitrinom proizvoda, no i imanja, proizvodnog procesa, načina i filozofije života. Dislociranost proizvodnog mjesta prestaje biti hendikep jer mu web stranica omogućava brzu komunikaciju s potencijalnim kupcima – ističu iz pelješke vinarije. Njihova slavna sorta vina plavac mali dobila je dobru web prezentaciju, no kao i ostali ekoproizvođači, i ovaj se susreće s problemima, no predlaže i rješenje.

 – Udruživanje bi bilo super jer smo ovako kao pojedinci marginalizirani i prepušteni sami sebi, a otvaranjem ugostiteljskih objekata koji bi otkupljivali ekološke proizvode iz lokalnog uzgoja pomoglo bi da se potencijal ekoproizvodnje iskoristi u turizmu, a potom i izvozu. 

Riječ agencije

- U ovom smo projektu dabrali Vinariju Križ jer nemati web stranicu predstavlja veliku prepreku u poslovanju, ali i zato što volimo vino, ha-ha...  - rekla je Anđela Buljan Šiber iz agencije iZone, koja će s Web Burzom pripremiti najbolje web rješenje za poznato vino. 

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.