Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Ana Kovačić na svojoj zemlji u Vrbovcu uzgaja praktički svo bobičasto voće koje možete zamisliti. Prije sedam godina zasadili su prve borovnice, a do danas na površini od hektra imaju i aroniju, crni, crveni i bijeli ribizl, goji bobice, jagodu, malinu, kupinu...
Jedan dio toga prerađuju u voćne proizvode poput sirupa, džemova i likera, jedan se dio suši u divne, aromatične čajeve, dok se jedan dio prodaje u svježem obliku.
Najponosniju su kažu na svoj proizvod kojeg zovu Voćna eksplozija. Radi se o sirupu u kojem se nalazi svo bobičasto voće s plantaže i koji nevjerojatno djeluje na jačanje imuniteta. Kada se razrijedi s vodom u slatki sok mogu ga piti svi, od jednomjesečnih beba pa do 99-godišnjaka, šale se iz OPG-a Kovačić. S obzirom da borovnica nije podložna bolestima, ne tretiraju je, ali ni druge vrste koje uzgajaju.
Konceptom City placa oduševljeni su i vjeruju da će sigurno zaživjeti među Zagrepčanima željnima lako dostupne zdrave hrane, a svoj štand dijele s OPG-om Dora Dujmović.
Radi se o gospodarstvu iz Bjelovara u kojem sudjeluje cijela obitelj, roditelji, braća, sestre, nećaci... Podjela posla je takva da dio radi u polju, a dio na City placu u Zagrebu. Proizvode sve uobičajene voćne i povrtne kulture, od šljive i jabuke pa do poriluka, a posebnost im je ta što također svoje plodove ničime ne špricaju.