CITY PLAC

Omiljena gradska tržnica u znaku je popularne superhrane - proizvoda od konoplje

cannabio
Foto: Promo fotografija
1/6
21.01.2016.
u 12:01

Na City Placu odsad možete kupovati kod još dva domaća OPG-a koja se bave ekološkim uzgojem hrane

Konoplja je posljednjih godina zasluženo dobila status superhrane. Sadrži esencijalne masne kiseline poput omege 3, linolenske kiseline, proteine, minerale i vitamine..., sve ono što blagotvorno djeluje na zdravlje. Naravno, sve se to konzumira kroz konopljino ulje, sjemenke, brašno i čaj, a upravo ćete njih, i to domaće proizvodnje, moći kupiti na novoj, popularnoj gradskoj tržnici.

Naime, do 31. siječnja na City Placu u City Centeru one West u goste ponovno dolazi Cannabio, prvi i ponajbolji domaći proizvođač proizvoda od konoplje. Osim ulja, sjemenki..., na njihovu štandu moći će se nabaviti i prirodna kozmetika te jedinstvena alkoholna pića od konoplje. Do kraja tjedna isplati se svratiti na City Plac i zbog OPG-a Tkalec. Riječ je o domaćem proizvođaču iz Osijeka koji se bavi organskim uzgojem i preradom povrća. Donose najfiniju zimnicu, ukiseljene paprike, paprike punjene kupusom, kuhanu rajčicu... Osim toga, City Plac odnedavno je bogatiji za još dva nova imena.

Na štandu OPG-a Perić Ljiljana ne propustite nabaviti ekološki uzgojeno voće, i to autohtone sorte jabuka i šljiva, a od povrća trenutačno nude prokulice, salatu, matovilac, ciklu i blitvu. Usto, posebno se diče svojim sokom od rajčice te džemom od aronije sa šljivom te od aronije s breskvom.

Ljubitelji najfinijih mesnih zalogaja oduševit će se na štandu OPG-a Ana Delić. Iz Županje stižu tradicionalni slavonski suhomesnati proizvodi poput kulena, kulenove seke, kobasice, šunke, slanine, karea, dimljene suhe kosti, bunceka, čvaraka, masti... Sve se to radi po staroj recepturi koja se prenosila s koljena na koljeno, što čini ove proizvode jedinstvenima.

City plac radi svaki dan do 21 sat i idealno je mjesto za one koji ne stignu radnim danom po svježe i zdrave namirnice, kao i za one kojima je kvalitetna prehrana prioritet     

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije