Krediti za unaprijeđenje gospodarstva

Iskoristite povoljne uvjete financiranja temeljem prava na poticaje

otp
Foto: PR FOTO
29.07.2016.
u 11:11

Agro kredit temeljem ostvarenih prava na potporu u poljoprivredi mogu ugovoriti obiteljska poljoprivredna gospodarstva, obrti ili poduzeća koja obavljaju neku od poljoprivrednih djelatnosti i korisnici su državnih potpora (poticaja) u poljoprivredi

"Uz malo papira koji su dovoljni za dobivanje kredita, što je izrazito bitno za nas poljoprivrednike, u vrlo kratkom roku kredit nam je odobren. Kredit nam je omogućio nesmetano poslovanje, plaćanje zemlje, kao i pravovremenu i kvalitetnu sjetvu s obzirom da potpore dolaze neredovito. Još jednom zahvaljujemo OTP banci i ljubaznim djelatnicama poslovnice Kutina", zaključuju vlasnici poljoprivrednog obrta Hrvoj.

Ukoliko i vi želite postati jedan od zadovoljnih klijenata OTP banke, a potrebne su vam dodatne financije kako biste lakše premostili period od predavanja zahtjeva do dobivanja državnih poticaja, iskoristite priliku i ugovorite Agro kredit OTP banke.

Agro kredit temeljem ostvarenih prava na potporu u poljoprivredi mogu ugovoriti obiteljska poljoprivredna gospodarstva, obrti ili poduzeća koja obavljaju neku od poljoprivrednih djelatnosti i korisnici su državnih potpora (poticaja) u poljoprivredi. Prije predavanja zahtjeva za kredit treba imati otvoren račun za redovno poslovanje u OTP banci te ispuniti sve zakonske preduvjete za ostvarivanje prava na potporu, odnosno predati jedinstveni zahtjev za potporu u tekućoj godini (elektronički popunjen putem AGRONET-a, potpisan i dostavljen Agenciji za plaćanja).

Namjena kredita je održavanje tekuće likvidnosti, a cijeli se iznos isplaćuje na žiro račun korisnika. Visina kredita određuje se temeljem visine isplaćenih potpora u poljoprivredi za prethodnu godinu i zahtjeva za tekuću godinu. Naknada za odobravanje kredita obračunava se u iznosu 1% odobrenog kredita, a na nju korisnici OTP Agro paketa ostvaruju 50% popusta.

Maksimalni rok otplate je 18 mjeseci. Ukupan iznos odobrenog kredita na naplatu dospijeva jednokratno, uz tromjesečno dospijeće kamate te se naplaćuje putem trajnog naloga sa žiro računa na koji se korisniku isplaćuju sredstva potpore.

Više informacija doznajte putem web stranice otpbanka.hr ili u vama najbližoj poslovnici OTP banke.

 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije