Naslovnica Zeleni trendovi Zlata vrijedan

Glasajte za omiljeni OPG i osvojite vrijedne nagrade

Darujemo sudjelovanje na svečanoj dodjeli nagrada, tablet Lenovo te godišnju pretplatu na Večernji list
16. lipnja 2017. u 16:10 9799 prikaza
OPG Zlata vrijedan
Foto: VL
Pogledajte galeriju 1/3

Prema vašem odabiru, zlata vrijedan bit će OPG jedan – a svojim glasom, osim potpore omiljenom OPG-u, osiguravate si i mogućnost osvajanja vrijednih nagrada! Zato se uključite u našu nagradnu igru i dajte svoj glas OPG-u koji prema vašem izboru najviše zaslužuje ponijeti titulu najboljeg u Hrvatskoj! Priče o 24 najbolja obiteljska poljoprivredna gospodarstva imate priliku vidjeti ovdje.

Projekt Večernjeg lista i Ministarstva poljoprivrede namijenjen je uspješnim i pozitivnim pričama o najboljim proizvođačima iz cijele Hrvatske. Tako je svaku županiju predstavljao jedan OPG, a svaki je odabrani OPG uložio iznimno puno znanja, rada i truda u svoje poslovanje. Podržite projekt i nagradite zlata vrijedan OPG svojim glasom, a mi ćemo nagraditi vas. Nagrade koje možete osvojiti su:

Prva nagrada:

  • Sudjelovanje na dodjeli nagrada OPG zlata vrijedan 28.6. u Ivanić Gradu u koje je uključeno noćenje s doručkom i tablet Lenovo Ideapad 110 (15,6“)

Druga nagrada:

  • Tablet Lenovo Ideapad 110 (15,6“)

Treća nagrada:

  • Godišnja pretplata na Večernji list

Glasati možete na način da pošaljete SMS kôd OPG-a kojem želite dati glas, ime, prezime te adresu na broj 60085. Cijena SMS-a iznos 2,40 kn (uključen PDV).

Npr. ako želite glasati za OPG pod brojem 5, pošaljite SMS poruku sadržaja:

OPG05, Marko Marković, Zagrebačka 123, Zagreb

Glasati možete od 18. do 26.6.2017. godine.

Svečana dodjela nagrada za najbolji OPG – Zlata vrijedan održat će se 28. 6. 2017. u Ivanić gradu na lokaciji Seoski turizam Kezele. Tada će se doznati tko je ovogdišnji najbolji OPG, najbolja mlada nada u poljoprivredi te koji je OPG osvojio najviše vaših glasova – glasova čitatelja Večernjeg lista. U završnicu izbora, koji, ušao je 21 OPG te tri mlade nade. Prijenos svečane dodjele pratite 1. srpnja u 13:15 sati na HTV 1.

Igrajte se s nama, podržite svoj OPG i osvojite vrijedne nagrade!

Pravila nagradne igre možete pronaći ovdje.

Elipso

Message