OPG Zlata vrijedan

Glasovanje za omiljeni OPG: Izvučeni dobitnici vrijednih nagrada

OPG Zlata vrijedan
Foto: VL
1/3
28.06.2017.
u 14:04

Darujemo sudjelovanje na svečanoj dodjeli nagrada, tablet Lenovo te godišnju pretplatu na Večernji list

Od 18. do 26.6. trajalo je glasanje za omiljeni OPG u kojem su sudionici mogli osvojiti i nagrade. Izvukli smo tri dobitnika vrijednih nagrada, a priče o 24 najbolja obiteljska poljoprivredna gospodarstva imate priliku vidjeti ovdje.

Popis dobitnika

Dobitnik prve nagrade:
Mirjana Vidović

Dobitnik druge nagrade:
Darko Skrbeta

Dobitnik treće nagrade:
Vesna Som

Čestitamo!

Projekt Večernjeg lista i Ministarstva poljoprivrede namijenjen je uspješnim i pozitivnim pričama o najboljim proizvođačima iz cijele Hrvatske. Tako je svaku županiju predstavljao jedan OPG, a svaki je odabrani OPG uložio iznimno puno znanja, rada i truda u svoje poslovanje.

Svečana dodjela nagrada za najbolji OPG – Zlata vrijedan održat će se 28. 6. 2017. u Ivanić gradu na lokaciji Seoski turizam Kezele. Tada će se doznati tko je ovogdišnji najbolji OPG, najbolja mlada nada u poljoprivredi te koji je OPG osvojio najviše vaših glasova – glasova čitatelja Večernjeg lista. U završnicu izbora, koji, ušao je 21 OPG te tri mlade nade. Prijenos svečane dodjele pratite 1. srpnja u 13:15 sati na HTV 1.

Prva nagrada:

  • Sudjelovanje na dodjeli nagrada OPG zlata vrijedan 28.6. u Ivanić Gradu u koje je uključeno noćenje s doručkom i tablet Lenovo Ideapad 110 (15,6“)

Druga nagrada:

  • Tablet Lenovo Ideapad 110 (15,6“)

Treća nagrada:

  • Godišnja pretplata na Večernji list

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije