Svima u Zagrebu i okolici, ali i šire, koji traže voće i povrće uzgojeno s ekološkim certifikatom Eko Sever ime je koje sigurno poznaju. Stoga je ovaj proizvođač sasvim logično postao jedan od vlasnika štandova na City Placu.
Početak ove obiteljske poljoprivredne tradicije seže još u 70-te godine, a od 2002. službeno su i obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo u čijem radu sudjeluju članovi obitelji iz Lepešića pored Ivanić Grada.
Lakše bi bilo nabrojiti što ne uzgajaju nego ono što uzgajaju, ali to su među ostalim: blitva, rotkvica, salata, koraba, matovilac, špinat, krumpir, hren, mladi luk, brokula, cvjetača, rikola, mrkva, peršin, celer, poriluk, kineski kupus, rajčica, paprika, tikvice, krastavci, patdlidžan, kopar, komorač, bamija, pa i začinsko bilje poput timijana, korijander, zatim cikla, radič, crveni kupus, grašak, vlasac, žuta mrkva, grah, dinja, češnjak... Od zimnice se hvale svojim ajvarom, pinđurom, sokom od rajčice, kečapom, kiselim zeljem, pečenom paprikom, krastavcima i tikvicama u jabučnom octu... Imaju i žitarice, ali i svoje koze od koji rade mlijeko i sir, ali i svinje...
Logično, postali su prvi u Hrvatskoj s certifikatom o ekološkom uzgoju i to još 2002. godine.
O kvaliteti njihovih proizvoda govori i to da su 2014. postali vlasnici nagrade Zlata vrijedan za najbolji OPG u Hrvatskoj, a koju su im dodijelili Ministarstvo poljoprivrede i Večernji list.
Pa, jeste li Vi normalni! Prvo nas izvjestitelj o kriminalnim radnjama Severovih, argumentirano, a onda ih preporučate!!! Uzas!