SPEKTAKL S LAMPICAMA

Božićna bajka obitelji Salaj u subotu otvara vrata

obitelj Salaj
Foto: domosfera.hr
1/4
03.12.2015.
u 16:40

Tko ne bi, makar i na nekoliko sati, htio živjeti kao u bajci...

Božićna bajka na imanju obitelji Salaj u selu Grabovnica, pored Čazme, ove će godine po 14. put posjetiteljima iz zemlje i inozemstva omogućiti uživanje u čaroliji svjetla koju će činiti čak 1,85 milijuna lampica, više nego ikad dosad. Božićna bajka svake je godine malo drukčije osmišljena, starta u subotu 5. prosinca u 15 sati, a potrajat će do 9. siječnja 2016. godine svakog dana od 15 do 21 sat.

Uz društvu likova iz bajki posjetitelji će moći uživati u božićnom ugođaju uz tople napitke, isprobati bogatu gastronomsku ponudu lokalnih specijaliteta, među kojima su tzv. salajnica sa čvarcima i domaća šunka i hren. Gostima na raspolaganju stoji i grijani šator. Za djecu je pripremljen prigodan program, a moći će se družiti i s Djedom Božićnjakom, tako da veselje neće izostati. Bit će i vatrometa, organizirat će se i izložba likova iz crtića, božićni sajam i još mnogo toga. Ove je godine povećano i "Štrumf selo".

Foto: domosfera.hr

Cijena ulaznice ostala je ista kao i prošle godine i iznosi 30 kuna po osobi, a djeca do sedam godina u pratnji odraslih, te invalidi, štićenici djeca i odrasli s posebnim potrebama ne plaćaju ulaznicu.Osim u vlastitom aranžmanu do Grabovnice se može doći i u organizaciji pojedinih turističkih agencija koje potaknute velikim interesom građana za Božićnu bajku organiziraju izlete na imanje. Također, od 5. prosinca do 2. siječnja iz Zagreba će petkom i subotom do Grabovnice i natrag prometovati božićni vlak Tin express, a za informacije i rezervacije treba se javit HŽ-u.

Cijeli tekst pročitajte na portalu Domosfera!

Ključne riječi

Komentara 2

MA
mamunamegalo
20:01 03.12.2015.

ma kakva bajka. .em nema snjega. .em imaš kaj jahati do tamo. .da vidiš kak je netko pristekao 109900000 lampica i čudit se ko pura dreku..to nema veze sa bajkom

BJ
Bjelovar112
23:04 03.12.2015.

i sve to lijepo platiti . To se zove Božićni Biznis a ne Bajka .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije