Uđite na prava vrata

SPC Maksimir: Na raspolaganju još samo 30-ak stanova

domosfera
Foto: domosfera.hr
1/3
14.12.2015.
u 10:39

Kupnja nekretnina iz ovog projekta moguća je po povoljnim kunskim kreditima Zagrebačke banke u sklopu ponude Uđite na prava vrata koja vrijedi do kraja godine

Ostalo je još manje od tri tjedna u kojima možete iskoristiti posebne uvjete stambenog kreditiranja u ponudi "Uđite na prava vrata" Zagrebačke banke, agencija za promet nekretninama te portala Domosfera u sklopu koje je moguće kupovina stana u Stambeno-poslovnom centru Maksimir.

Zadnji je čas da donesete odluku jer je na toj lokaciji trenutačno na raspolaganju još samo 30-ak stanova površine od 35 do 190 četvornih metara, različitih tlocrta (od jednosobnih do peterosobnih), te 69 garaža i 20 parkirnih mjesta u prizemlju i podzemnim garažama.

Stanovi se prodaju po cijeni od 1.750 do 2.300 eura po četvornom metru, a prodavatelj nudi popust na gotovinske uplate. Najveći interes vlada za većim, uglavnom četverosobnim stanovima.

Foto: domosfera.hr

Stambeno-poslovni centar Maksimir nalazi se u Kesterčanekovoj ulici tik do zagrebačkog parka Maksimir. Stanovi su puni su svjetla i praktično projektirani. Dvostrane su i trostrane orijentacije s odgovarajućim loggiama i terasama, iznimno kvalitetno sagrađeni s bogatom opremom i prirodnim materijalima. Opremljeni su aluminijskom stolarijom, klima uređajima, protuprovalnim vratima, videoportafonima, antenskim priključcima u svakoj sobi, a krase ih i kvalitetne podne obloge. Ovisno o karakteristikama, stanovi imaju energetski certifikate A i B, a manji broj njih C. Lokacija je idealna za sve koji su navikli na pogodnosti koje pruža grad, ali istovremeno vole uživati u prirodi.

Također, u blizini su škola, vrtić, pošta, banka, sportsko-rekreativni centar i KBC-a Zagreb (Rebro).

Podsjećamo, maksimalan iznos kredita kojim se može financirati željena nekretnina, u sklopu ponude "Uđite na prava vrata" koja vrijedi do kraja godine, je 2 milijuna kuna uz promjenjivu kamatnu stopu od 4,95 posto, te EKS od 5,06 posto. Nema naknade za obradu kreditnog zahtjeva, a rok otplate je do 30 godina s mogućnošću počeka otplate do 12 mjeseci.

Cjelokupnu ponudu provjerite na Domosferi!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije