Naslovnica Zeleni trendovi Zlata vrijedan

Besplatni vaučeri za pročišćene tekstove zakona

Hrvatska gospodarska komora proširila je paletu svojih usluga i sada nudi novu koja vam pomaže da se lakše snađete u propisima
23. kolovoza 2016. u 12:07 0 komentara 296 prikaza
zakoni hgk
Foto: Thinkstock

Hrvatska gospodarska komora vam svojom novom uslugom Vaučeri zakon.hr pomaže da se snađete u hrpi propisa. U posljednje tri godine doneseno je više od tisuću zakona i propisa, a kod većine njih riječ je o izmjenama i dopunama postojećih.

Poslovna zajednica, prema istraživanju HGK, upravo učestale izmjene zakona i propisa ističe kao najveći problem u svom poslovanju. Dosadašnja praksa objave samo izmjena i dopuna zakona stvara iznimne poteškoće u praćenju legislative.

zakoni hgk | Autor : Thinkstock Foto: Thinkstock

Time potaknuta, Komora svojim članicama nudi besplatan pristup naplatnim sadržajima s 50.000 vaučera za učitavanje pročišćenih tekstova zakona s weba zakon.hr u obliku e-knjige. Novu uslugu Vaučeri zakon.hr gospodarstvenici mogu iskoristiti registracijom na internetskoj stranici HGK - goo.gl/fuo7hk. Registrirani gospodarstvenici dobivaju kod za pristup naplatnim sadržajima na portalu zakon.hr.

Ovo je nastavak širenja palete usluga HGK, stvorenih na temelju potreba gospodarstvenika.

Elipso

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.