NOVOSTI IZ HGK

Besplatni vaučeri za pročišćene tekstove zakona

zakoni hgk
Foto: Thinkstock
23.08.2016.
u 12:07

Hrvatska gospodarska komora proširila je paletu svojih usluga i sada nudi novu koja vam pomaže da se lakše snađete u propisima

Hrvatska gospodarska komora vam svojom novom uslugom Vaučeri zakon.hr pomaže da se snađete u hrpi propisa. U posljednje tri godine doneseno je više od tisuću zakona i propisa, a kod većine njih riječ je o izmjenama i dopunama postojećih.

Poslovna zajednica, prema istraživanju HGK, upravo učestale izmjene zakona i propisa ističe kao najveći problem u svom poslovanju. Dosadašnja praksa objave samo izmjena i dopuna zakona stvara iznimne poteškoće u praćenju legislative.

Foto: pixabay

Time potaknuta, Komora svojim članicama nudi besplatan pristup naplatnim sadržajima s 50.000 vaučera za učitavanje pročišćenih tekstova zakona s weba zakon.hr u obliku e-knjige. Novu uslugu Vaučeri zakon.hr gospodarstvenici mogu iskoristiti registracijom na internetskoj stranici HGK - goo.gl/fuo7hk. Registrirani gospodarstvenici dobivaju kod za pristup naplatnim sadržajima na portalu zakon.hr.

Ovo je nastavak širenja palete usluga HGK, stvorenih na temelju potreba gospodarstvenika.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije