ŠTO IMA NA CITY PLACU

Bakino domaće - tjestenina koja se prilagođava potrebama svojih kupaca

city plac
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
27.09.2015.
u 14:47

Ovaj štand na City placu nudi spoj bakine recepture i dugogodišnje obiteljske tradicije proizvodnje proizvoda od tijesta

Jedan od štandova na City placu koji svojom ponudom mami kupce svakako je i Bakino Domaće – specijalisti za domaću tjesteninu svih oblika, okusa i boja. Bakino Domaće je, kako kaže vlasnica Drita Očić, spoj bakine recepture i dugogodišnje obiteljske tradicije proizvodnje proizvoda od tijesta. Bave se ručnom proizvodnjom domaćih mlinaca, vučenih kora za savijače, svježih rezanaca, lazanja, te sušenih rezanca i tjestenine.

Bakino Domaće, koje u svojoj manufakturi trenutno zapošljava 15 vrijednih ruku, u proizvodnji koristi sastojke isključivo provjerenih hrvatskih proizvođača te su, uz City Plac, prisutni na tržnicama diljem Zagreba. Kako ističe ponosna vlasnica, Bakino Domaće godinama osluškuje potrebe i želje kupaca pa tome i prilagođava samu ponudu. Na njihovom štandu pronaći ćete tako i ručno vučene kore sa jajima i bez jaja, u tanjoj i debljoj varijanti, domaće mlince sa jajima i bez jaja – ručno vučene i pečene na grijanoj ploči, svježe rezance tanke i široke, u varijanti sa jajima i sa špinatom, svježe lazanje - sa jajima i sa špinatom, sušene rezance i tjesteninu – obogaćene prirodnim zobenim vlaknima, u nekoliko debljina i varijanta - s jajima, integralne, sa špinatom, sa rajčicom, sa sipinim crnilom...

U projekt City Placa uključili su se jer na njega gledaju kao odličan spoj tradicije i modernog načina života i sami se pokušavaju svojom ponudom uklopiti u užurbanu svakodnevnicu Zagrepčana koji pokušavaju što je više toga obaviti na jednom mjestu. Na ovaj način posjetitelji City centra imaju širok spektar probranih kvalitetnih proizvoda domaćih proizvođača dostupnih cijeli dan.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije