odlična lokacija

Istražili smo što ste iznajmljuje u blizini kampusa Borongaj, teško je naći išta jeftinije od 600 eura

Njuškalo.hr
07.03.2024.
u 06:00

Kvartovi oko kampusa nisu dobar izbor samo za studente, zbog svoje dobre prometne povezanosti s ostalim dijelovima grada i blizine centra, atraktivni su svima, a cijene su ipak niže nego u nekim popularnijim zagrebačkim kvartovima

Kad govorimo o najmu, cijene u Zagrebu prilično su rasle, a posebno atraktivno područje za studente su kvarzovi u blizini kampusa Borongaj pa smo na njuškalu pregledali ponudu i izdovojilione stanove za koje mislimo da su dobar omjer cijene i kvalitete.

Volovčica, 60 kvadrata, 600 eura

Foto: Njuškalo.hr

Namješten stan u stambenoj zgradi, površine 60 kvadrata. Stan se nalazi na drugom katu. Sastoji se od hodnika, kupaonice, dvije spavaće sobe, kuhinje i dnevnog boravka. Stan je uredan, stolarija PVC, centralno plinsko etažno grijanje, klima uređaj, protuprovalna vrata. Nalazi se na odličnoj lokaciji, u Ivanićgradskoj ulici. Parking je besplatan ispred zgrade. U neposrednoj blizini su svi sadržaji, doslovno na minutu hoda: škola, vrtić, Dom zdravlja, banka, pošta, Konzum, DM, kafić... Do tramvaja broj 2 pet minuta hoda, do okretišta Borongaj deset minuta hoda. Kampus Borongaj i ekonomski faks na 15 minuta pješice. Režije su izuzetno male. Iznajmljuje se od 1.4.2024. najmanje na godinu dana, a može i na dulje vrijeme.

Vukomerec, 66 kvadrata, 800 eura

Foto: Njuškalo.hr

Iznajmljuje se novouređen trosoban stan na području Vukomerca, u Ulici Sobolski put. Okružen je brojnim sadržajima - City Center one East 10 min, autobusna stanica 3 min, tramvajska stanica 15 min, kampus Borongaj 15 min. Stan ima 66 kvadrata stambene površine i nalazi se na prvom od ukupno tri kata zgrade građene 2022. godine. Sastoji se od: Izbe s policama za obuću, hodnika s prostranim ormarom, dvije spavaće sobe, kupaonice s tuš kabinom, perilicom rublja, odvojenom sušilicom te mnoštvom prostora za odlaganje, open space kuhinje i dnevnog boravka te loggie zatvorene PVC stolarijom.

Ferenščica, 43 kvadrata, 600 eura

Foto: Njuškalo.hr

Iznajmljuje se jednosobni stan površine 39 m2 + 8 m2 lođe, uključujući i vlastito garažno parkirno mjesto. Novogradnja (prvi najam) na Ferenščici, Lovinčićeva ulica, Pionirova zgrada. Stan je kompletno namješten i opremljen, a u blizini su svi potrebni sadržaji (trgovine, javni prijevoz: bus 5 min, tramvaj 10 min). Stan se sastoji od: ulaznog hodnika, dnevnog boravka s kuhinjom, kupaonice i loggie. Rrežije se plaćaju po potrošnji.

Ferenščica, 38 kvadrata, 600 eura

Foto: Njuškalo.hr

Moderna garsonijera na 3. katu novogradnje s liftom u Lovinčićevoj ulici. Stan se sastoji od ulaznog prostora zaštićenog protuprovalnim vratima namještenog ugradbenim ormarom, potpuno opremljene kuhinje, atraktivnog klimatiziranog dnevnog boravka s blagovaonicom u jednoj funkcionalnoj cjelini i prostranom lođom. Kutna garnitura je na razvlačenje i uz nju ide nadmadrac. Veliko parkirno mjesto (-3 etaža, lift).

Borongaj,  42 kvadrata, 600 eura

Foto: Njuškalo.hr

Luksuzno uređen dvosobni stan u ulici Ante Jakšiča 55. Spavaća soba sa bračnim krevetom, kuhinja s boravkom u kojoj je perilica posuđa, hodnik, kupaona s tušem, posebno WC, posebno špajza. Kompletno renovirano prije 3 godine najkvalitetnijim materijalima, struja, voda, vinilparketi, pločice, sanitarije, nova pvc stolarija, režije niske. Zgrada je održavana.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije