dom iz snova

Obiteljska vila u blizini Šibenika očarala nas je na prvu, uvjerite se zašto!

Foto: MyIstria
1/15
13.06.2023.
u 08:08

Divan bazen okružen je velikim vrtom, pogodnim za sunčanje ili bezbrižne dječje igre

Obiteljska Villa Mary skriva se u srcu Dalmatinske zagore, u blizini Šibenika. Dovoljno blizu mora, a dovoljno daleko za sve one koji cijene mir, tišinu i netakuntu prirodu.

Foto: MyIstria

Ova četverosobna vila nudi upravo to, a više o vili možete saznati na stranici specijaliziranoj za najam luksuznih vila MyIstria

Foto: MyIstria

Ova vila nas je očarala na prvu svojom pozicijom, raskošnim privatnim bazenom, ali i činjenicom da su sve prostorije smještene u prizemlju, s izravnim pristupom bazenu i vrtu.

Foto: MyIstria

Četiri prozračne lijepe sobe dolaze svaka sa svojom kupaonicom, ali tu nije kraj malim zadovoljstvima. Svaka soba opremljena je velikim bračnim krevetom, TV-om i klima-uređajem. Kapacitet vile je osam osoba.

Foto: MyIstria

Otvoreni dnevni boravak-blagovaonica opremljen je svim potrebnim sadržajima, a na njega se nastvalja moderna i funkcionalna kuhinja.

Foto: MyIstria

Divan bazen okružen je velikim vrtom, pogodnim za sunčanje ili bezbrižne dječje igre. No, ono što nas je kupilo svakako je blagovaonica na otvorenom - za sjajan početak dana, ručak u hladu ili pak večeru uz bazen.

Foto: MyIstria

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije