cijene najma

Istražili smo kakav stan u Zagrebu možete unajmiti ako imate 600 ili manje eura mjesečno na raspolaganju

Njuškalo.hr
20.06.2024.
u 06:00

Pronaći stan na dobroj lokaciji po cijeni nižoj od 600 eura mjesečno pravi je izazov, ali nije nemoguće. Mi smo ih pronašli pet, na različitim gradskim lokacijama i različite kvadrature, a neki su čak i povoljni jer se izajmljuju za 400 eura

Kao i kod prodaje stanova i kod najma su cijene u posljednje dvije godine u Zagrebu otišle nebu pod oblake. Za 600 eura teško je naći stan na dobroj lokaciji, ali nama je, nakon što smo pretražili njuškalo, to pošlo za rukom. Evo što se nudi:

Vrbik, 39 kvadrata, 450 eura

Foto: Njuškalo.hr

Iznajmljuje se stan površine 39 kvadrata, jednosobni. Idealan stan na Savskoj cesti pokraj Učiteljskog fakulteta za studente i ostalih fakulteta (Filozofski, FER, FSB, Pravo, PBF,...) kao i blizine studentskih menzi. Stan je u mirnom okruženju jer gleda na park. Potreban je polog u visini jedne najamnine kao osiguranje . Režije se plaćaju dodatno mjesečno.

Siget, 28 kvadrata, 500 eura

Foto: Njuškalo.hr

Novouređena garsonijeru u Sigetu, površine 28 kvadrata. Stan je kompletno opremljen i u stanu je sve novo. Nalazi se na prvom katu.

Gračani, 35 kvadrata, 400 eura

Foto: Njuškalo.hr

Dvosobni stan na Gračanima površine 35 kvadrata. Sastoji se od boravka s kuhinjom i odvojene spavaće sobe. Stan je u visokom prizemlju obiteljske kuće, novoadaptiran je kao i cijela kuća. Plinsko etažno grijanje, nova stolarija i kupaona, niske režije.
Stan je kompletno namješten te spreman za useljenje.

Rudeš, 64 kvadrata, 600 eura

Foto: Njuškalo.hr

Iznajmljuje se trosoban stan s terasom i balkonom na 1. katu zgrade. Nalazi se na odličnoj poziciji, u blizini škole, vrtića, javnog prijevoza i svih potrebnih sadržaja. Stan je izrazito svijetao radi svoje dvostrane orijentacije. Sastoji se od dnevnog boravka s blagovaonicom, kuhinje, 2 spavaće sobe, kupaonice s wc-om, balkona i terase površine 20.49m2.

Trešnjevka, 40 kvadrata, 580 eura

Foto: Njuškalo.hr

Novoadaptirani stan, površine 40 m², na 4. katu zgrade s liftom. Sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice s WC-om, kuhinje i blagavaone, spavaće sobe, dnevnog boravka, pružajući dovoljno prostora za ugodan boravak. Stan je kompletno opremljen svim aparatima, što osigurava praktičnost i spremnost za useljenje. Nalazi se na 5 minuta hoda od stadiona Kranjčevićeva.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije